Peanuts boeken?

peanuts boeken
icon-clock

Tijdsduur

1 x 90 of 2 x 75 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

icon-notice

Opmerking

Opties tot TV-scherm, VJ, special FX en LED-scherm

Peanuts boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Peanuts

DE BAND PEANUTS! Voorheen Request live
Music and Madness
100% razendsnelle WE-FI
Muzikale smaakmakers
Peanuts speelt alles!

Ben jij op zoek naar het echte festivalgevoel tijdens jouw evenement? Een feest vol ongezouten gezelligheid? Dan stop met zoeken, want dát is Peanuts!

Deze sympathieke vijfkoppige muziekmotor brengt iedereen samen met een show vol muzikale verwondering. Zet je schrap, want deze live act overrompelt het podium met geestige gekkigheid, spontane interactiviteit en kleurrijke akkoorden! This is 100% Music and Madness!

Verbinden is het sleutelwoord. Peanuts is er om samen mooie momenten te delen. Want een écht tof feest maak je met het publiek. Live, altijd samen én on demand. Peanuts garandeert 100% en razendsnelle WE-FI!

Boekingen Peanuts

Stem bijvoorbeeld live op jouw favoriete nummer of stijl muziek via de interactieve mobiele app of vraag jouw favoriete nummer live en ‘on the spot’ aan bij de band. Geniet van de special effects, de maffe gadgets en de muzikale high-five die Peanuts met elk publiek aangaat.

Elke stage wordt opgeschud met een supersnelle, interactieve show, tot de nok gevuld met meeslepende medleys, deinende disco classics, maar ook gevoelige snaren, rammende rock, raps en requests masseren de revue. Peanuts speelt werkelijk álles!

Een avondje Peanuts vergeet je niet. Allemaal geweldige noten!

Kom in de stemming

Peanuts boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Peanuts te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Peanuts wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Peanuts viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Peanuts online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Peanuts boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Peanuts kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Peanuts boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!