tot

Snel naar artiestnaam

Artiest / Boekingsvorm Tijdsduur Geluid Prijs
Boys on 45 240 minuten incl. geluid tot 350 personen € 1.495, -
De Vinyl Vleugel 360 minuten Incl. geluid tot 200 personen Prijs op aanvraag
Free Record Show 90 minuten Op aanvraag Prijs op aanvraag
Wout’s Vinyl Party 180 minuten Excl. techniek / geluid € 1.995, -

Toelichting prijslijst

Tussentijdse prijswijzigingen of typefouten voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleent.

Genoemde prijzen zijn uitkoopgages incl. sociale lasten, premieheffingen excl. 9% of 21% BTW .
Alle prijzen zijn exclusief 7% BUMA rechten (Indien van toepassing) Uitzonderingen op BUMA zijn o.a. muziek tijdens besloten evenementen met een privé karakter zoals bruiloften-jubilea.

  • Monitorset = techniek en geluid voor de artiest zelf (Dus geen zaalgeluid)
  • Backline = enkel instrumenten+ toebehoren

Wat kosten vinyl dj`s?

Benieuwd wat vinyl dj`s kosten? We laten aan de hand van de prijslijst graag zien waar u rekening mee moet houden. Dus zoekt u naar de mogelijkheden binnen een specifiek budget? Ontdek wie u kunt boeken of inhuren en hoe u bijvoorbeeld een gevarieerd en geslaagd programma samenstelt. We helpen de artiesten te boeken, laten zien wat de vinyl dj`s kosten en maken het vooral zo makkelijk mogelijk. Dat doen we door u persoonlijk te begeleiden waar dat nodig is. En doet u aan de andere kant veel vaker boekingen? Dan voorkomen we lastige hobbels door het zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Erkend boekingsbureau: direct boeken

We boeken het entertainment direct bij de bron, zodat u de vinyl dj kunt inhuren zonder daar extra kosten voor te maken. Dit garandeert dat u er op een voordelige manier gebruik van kunt maken. We zijn uw erkende boekingsbureau en hebben goede contacten met de meeste artiesten waar u naar op zoek bent.

Dus bent u benieuwd wat er mogelijk is binnen uw budget? En zoekt u een erkend boekingsbureau om de boeking meteen online te kunnen doen? Bekijk de prijslijst voor vinyl dj`s , zodat u vooraf goed weet wat de kosten zullen zijn en u niet voor verrassingen komt te staan.

Prijslijst vinyl dj`s

Download onze prijslijst voor vinyl dj`s , waarmee u precies kunt zien wat de kosten zullen zijn. De dj`s komen “bewapend” met bakken vol 45 toeren singles naar uw feest toe om u een fijne avond te bezorgen. Nog een artiest of goochelaar op uw feest? Wij bieden u entertainment van het hoogste niveau afgestemd aan uw wensen.