tot

Snel naar artiestnaam

Artiest / Boekingsvorm Tijdsduur Geluid Prijs
Boys on 45 240 minuten incl. geluid tot 350 personen € 1.495, -
De Vinyl Vleugel 360 minuten Incl. geluid tot 200 personen Prijs op aanvraag
Free Record Show 90 minuten Op aanvraag Prijs op aanvraag
MEL Vinyl DJ In overleg Op aanvraag Prijs op aanvraag
Wout’s Vinyl Party 180 minuten Excl. techniek / geluid € 1.995, -

Toelichting prijslijst

Tussentijdse prijswijzigingen of typefouten voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleent.

Genoemde prijzen zijn uitkoopgages incl. sociale lasten, premieheffingen excl. 9% of 21% BTW .
Alle prijzen zijn exclusief 7% BUMA rechten (Indien van toepassing) Uitzonderingen op BUMA zijn o.a. muziek tijdens besloten evenementen met een privé karakter zoals bruiloften-jubilea.

  • Monitorset = techniek en geluid voor de artiest zelf (Dus geen zaalgeluid)
  • Backline = enkel instrumenten+ toebehoren

Wat kosten vinyl dj`s?

Benieuwd wat vinyl dj`s kosten? We laten aan de hand van de prijslijst graag zien waar u rekening mee moet houden. Dus zoekt u naar de mogelijkheden binnen een specifiek budget? Ontdek wie u kunt boeken of inhuren en hoe u bijvoorbeeld een gevarieerd en geslaagd programma samenstelt. We helpen de artiesten te boeken, laten zien wat de vinyl dj`s kosten en maken het vooral zo makkelijk mogelijk. Dat doen we door u persoonlijk te begeleiden waar dat nodig is. En doet u aan de andere kant veel vaker boekingen? Dan voorkomen we lastige hobbels door het zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Erkend boekingsbureau: direct boeken

We boeken het entertainment direct bij de bron, zodat u de vinyl dj kunt inhuren zonder daar extra kosten voor te maken. Dit garandeert dat u er op een voordelige manier gebruik van kunt maken. We zijn uw erkende boekingsbureau en hebben goede contacten met de meeste artiesten waar u naar op zoek bent.

Dus bent u benieuwd wat er mogelijk is binnen uw budget? En zoekt u een erkend boekingsbureau om de boeking meteen online te kunnen doen? Bekijk de prijslijst voor vinyl dj`s , zodat u vooraf goed weet wat de kosten zullen zijn en u niet voor verrassingen komt te staan.

Prijslijst vinyl dj`s

Download onze prijslijst voor vinyl dj`s , waarmee u precies kunt zien wat de kosten zullen zijn. De dj`s komen “bewapend” met bakken vol 45 toeren singles naar uw feest toe om u een fijne avond te bezorgen. Nog een artiest of goochelaar op uw feest? Wij bieden u entertainment van het hoogste niveau afgestemd aan uw wensen.