tot

Snel naar artiestnaam

Artiest / Boekingsvorm Tijdsduur Geluid Prijs
Beatford 120 minuten Op aanvraag Prijs op aanvraag
Boys on 45 240 minuten incl. geluid tot 350 personen € 1.495, -
De Vinyl Vleugel 360 minuten Incl. geluid tot 200 personen Prijs op aanvraag
DJ Piaggio – Superfly 240 minuten Incl. geluid tot 250 personen Prijs op aanvraag
Dj Tuk Tuk Prijs op aanvraag
Dj Tuk Tuk + Allround Dj 240 minuten Incl. geluid tot 300 personen Prijs op aanvraag
DJ Tuk Tuk zonder Dj 240 minuten Incl. geluid tot 300 personen Prijs op aanvraag
Feestfabriek De Kast 4 uur Op aanvraag € 2.695, -
Kenny Large Touch DJ In overleg Op aanvraag Prijs op aanvraag
Twilight Drive in Show In overleg Op aanvraag Prijs op aanvraag

Toelichting prijslijst

Tussentijdse prijswijzigingen of typefouten voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleent.

Genoemde prijzen zijn uitkoopgages incl. sociale lasten, premieheffingen excl. 9% of 21% BTW .
Alle prijzen zijn exclusief 7% BUMA rechten (Indien van toepassing) Uitzonderingen op BUMA zijn o.a. muziek tijdens besloten evenementen met een privé karakter zoals bruiloften-jubilea.

  • Monitorset = techniek en geluid voor de artiest zelf (Dus geen zaalgeluid)
  • Backline = enkel instrumenten+ toebehoren

Wat kost een allround drive in show?

Benieuwd wat een allround drive in show kost? We laten aan de hand van de prijslijst graag zien waar u rekening mee moet houden. Dus zoekt u naar de mogelijkheden binnen een specifiek budget? Ontdek hoe u een show kunt boeken of inhuren en hoe u bijvoorbeeld een gevarieerd en geslaagd programma samenstelt. We helpen de allround drive in show te boeken, laten zien wat de dj`s kosten en maken het vooral zo makkelijk mogelijk. Dat doen we door u persoonlijk te begeleiden waar dat nodig is. En doet u aan de andere kant veel vaker boekingen? Dan voorkomen we lastige hobbels door het zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Erkend boekingsbureau: direct boeken

We boeken de artiesten direct bij de bron, zodat u de allround drive in show kunt inhuren zonder daar extra kosten voor te maken. Dit garandeert dat u er op een voordelige manier gebruik van kunt maken. We zijn uw erkende boekingsbureau en hebben goede contacten met de meeste artiesten waar u naar op zoek bent.

Dus bent u benieuwd wat er mogelijk is binnen uw budget? En zoekt u een erkend boekingsbureau om de boeking meteen online te kunnen doen? Bekijk de prijslijst van allround drive in shows , zodat u vooraf goed weet wat de kosten zullen zijn en u niet voor verrassingen komt te staan.

Prijslijst allround drive in shows

Download onze prijslijst voor allround drive in shows , waarmee u precies kunt zien wat de kosten zullen zijn. En zoekt u nog extra entertainment erbij zoals bv een bekende artiest of wellicht een goede coverband? We laten u graag zien wat er nog meer mogelijk is. Of we denken actief met u mee, wij zorgen er graag voor dat uw event slaagt. En of het nu een bedrijfsfeest, bruiloft of een festival of verjaardag betreft? Voor elke gelegenheid verzorgen wij het complete programma van a tot z.