tot

Snel naar artiestnaam

Artiest / Boekingsvorm Tijdsduur Geluid Prijs
Gospel Queens In overleg Incl. monitorset Prijs op aanvraag
Gospelkoor Amazing Vocals In overleg Incl. monitorset Prijs op aanvraag
More Gospel Singers 30 minuten Excl. techniek / geluid Prijs op aanvraag
Soul of Gospel In overleg Incl. monitorset Prijs op aanvraag
The New Gospel Sensation 30 minuten Incl. geluid tot 250 personen € 2.995, -
ZO! Gospel Choir 30 minuten Excl. techniek / geluid Prijs op aanvraag

Toelichting prijslijst

Tussentijdse prijswijzigingen of typefouten voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleent.

Genoemde prijzen zijn uitkoopgages incl. sociale lasten, premieheffingen excl. 9% of 21% BTW .
Alle prijzen zijn exclusief 7% BUMA rechten (Indien van toepassing) Uitzonderingen op BUMA zijn o.a. muziek tijdens besloten evenementen met een privé karakter zoals bruiloften-jubilea.

  • Monitorset = techniek en geluid voor de artiest zelf (Dus geen zaalgeluid)
  • Backline = enkel instrumenten+ toebehoren

Wat kost een gospelkoor?

Benieuwd wat gospelkoren kosten? We laten aan de hand van de prijslijst graag zien waar u rekening mee moet houden. Dus zoekt u naar de mogelijkheden binnen een specifiek budget? Ontdek wie u kunt boeken of inhuren en hoe u bijvoorbeeld een gevarieerd en geslaagd programma samenstelt. We helpen de artiesten te boeken, laten zien wat de gospelkoren kosten en maken het vooral zo makkelijk mogelijk. Dat doen we door u persoonlijk te begeleiden waar dat nodig is. En doet u aan de andere kant veel vaker boekingen? Dan voorkomen we lastige hobbels door het zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Erkend boekingsbureau: direct boeken

We boeken de groepen direct bij de bron, zodat u een gospelkoor kunt inhuren zonder daar extra kosten voor te maken. Dit garandeert dat u er op een voordelige manier gebruik van kunt maken. We zijn uw erkende boekingsbureau en hebben goede contacten met de meeste artiesten waar u naar op zoek bent.

Dus bent u benieuwd wat er mogelijk is binnen uw budget? En zoekt u een erkend boekingsbureau om de boeking meteen online te kunnen doen? Bekijk de prijslijst voor gospelkoren , zodat u vooraf goed weet wat de kosten zullen zijn en u niet voor verrassingen komt te staan.

Prijslijst gospelkoren

Download onze prijslijst als u op zoek bent naar een gospelkoor , u kunt precies zien wat de kosten zullen zijn. En zoekt u nog verdere invulling voor uw bruiloft, verjaardag, congres of ander evenement? We laten u graag zien wat er nog meer mogelijk is. Of we denken actief met u mee, bijvoorbeeld om het programma rond te krijgen. Wat te denken van een allround dj of een live band? Of een bekende zangeres? Ons aanbod is ruim en zijn u ook graag van dienst.