tot

Snel naar artiestnaam

Artiest / Boekingsvorm Tijdsduur Geluid Prijs
Gospel Queens In overleg Incl. monitorset Prijs op aanvraag
Gospelkoor Amazing Vocals In overleg Incl. monitorset Prijs op aanvraag
More Gospel Singers 30 minuten Excl. techniek / geluid Prijs op aanvraag
Soul of Gospel In overleg Incl. monitorset Prijs op aanvraag
The New Gospel Sensation 30 minuten Incl. geluid tot 250 personen Prijs op aanvraag
ZO! Gospel Choir 30 minuten Excl. techniek / geluid Prijs op aanvraag

Toelichting prijslijst

Tussentijdse prijswijzigingen of typefouten voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleent.

Genoemde prijzen zijn uitkoopgages incl. sociale lasten, premieheffingen excl. 9% of 21% BTW .
Alle prijzen zijn exclusief 7% BUMA rechten (Indien van toepassing) Uitzonderingen op BUMA zijn o.a. muziek tijdens besloten evenementen met een privé karakter zoals bruiloften-jubilea.

  • Monitorset = techniek en geluid voor de artiest zelf (Dus geen zaalgeluid)
  • Backline = enkel instrumenten+ toebehoren

Wat kost een gospelkoor?

Benieuwd wat gospelkoren kosten? We laten aan de hand van de prijslijst graag zien waar u rekening mee moet houden. Dus zoekt u naar de mogelijkheden binnen een specifiek budget? Ontdek wie u kunt boeken of inhuren en hoe u bijvoorbeeld een gevarieerd en geslaagd programma samenstelt. We helpen de artiesten te boeken, laten zien wat de gospelkoren kosten en maken het vooral zo makkelijk mogelijk. Dat doen we door u persoonlijk te begeleiden waar dat nodig is. En doet u aan de andere kant veel vaker boekingen? Dan voorkomen we lastige hobbels door het zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Erkend boekingsbureau: direct boeken

We boeken de groepen direct bij de bron, zodat u een gospelkoor kunt inhuren zonder daar extra kosten voor te maken. Dit garandeert dat u er op een voordelige manier gebruik van kunt maken. We zijn uw erkende boekingsbureau en hebben goede contacten met de meeste artiesten waar u naar op zoek bent.

Dus bent u benieuwd wat er mogelijk is binnen uw budget? En zoekt u een erkend boekingsbureau om de boeking meteen online te kunnen doen? Bekijk de prijslijst voor gospelkoren , zodat u vooraf goed weet wat de kosten zullen zijn en u niet voor verrassingen komt te staan.

Prijslijst gospelkoren

Download onze prijslijst als u op zoek bent naar een gospelkoor , u kunt precies zien wat de kosten zullen zijn. En zoekt u nog verdere invulling voor uw bruiloft, verjaardag, congres of ander evenement? We laten u graag zien wat er nog meer mogelijk is. Of we denken actief met u mee, bijvoorbeeld om het programma rond te krijgen. Wat te denken van een allround dj of een live band? Of een bekende zangeres? Ons aanbod is ruim en zijn u ook graag van dienst.