tot

Snel naar artiestnaam

Artiest / Boekingsvorm Tijdsduur Geluid Prijs
De Goochelende Karikaturist In overleg N.v.t. Prijs op aanvraag
Karikaturist Martin In overleg N.v.t. Prijs op aanvraag
Karikaturist Rene In overleg N.v.t. Prijs op aanvraag
Karikaturist Wil In overleg N.v.t. Prijs op aanvraag
Salmi 240 minuten n.v.t. Prijs op aanvraag
Silhouet Knipster In overleg N.v.t. Prijs op aanvraag
Sneltekenaar Hugo in overleg n.v.t. Prijs op aanvraag
Sneltekenaar Ibis In overleg N.v.t. Prijs op aanvraag
Sneltekenaar Joep In overleg N.v.t. Prijs op aanvraag
Sneltekenaar Marion In overleg N.v.t. Prijs op aanvraag

Toelichting prijslijst

Tussentijdse prijswijzigingen of typefouten voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleent.

Genoemde prijzen zijn uitkoopgages incl. sociale lasten, premieheffingen excl. 9% of 21% BTW .
Alle prijzen zijn exclusief 7% BUMA rechten (Indien van toepassing) Uitzonderingen op BUMA zijn o.a. muziek tijdens besloten evenementen met een privé karakter zoals bruiloften-jubilea.

  • Monitorset = techniek en geluid voor de artiest zelf (Dus geen zaalgeluid)
  • Backline = enkel instrumenten+ toebehoren

Wat kosten karikatuurtekenaar / sneltekenaar?

Benieuwd wat een karikatuurtekenaar / sneltekenaar kost? We laten aan de hand van de prijslijst graag zien waar u rekening mee moet houden. Dus zoekt u naar de mogelijkheden binnen een specifiek budget? Ontdek wie u kunt boeken of inhuren en hoe u bijvoorbeeld een gevarieerd en geslaagd programma samenstelt. We helpen de artiesten te boeken, laten zien wat de karikatuurtekenaars / sneltekenaars kosten en maken het vooral zo makkelijk mogelijk. Dat doen we door u persoonlijk te begeleiden waar dat nodig is. En doet u aan de andere kant veel vaker boekingen? Dan voorkomen we lastige hobbels door het zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Erkend boekingsbureau: direct boeken

We boeken de tekenaars direct bij de bron, zodat u de karikatuurtekenaar / sneltekenaar kunt inhuren zonder daar extra kosten voor te maken. Dit garandeert dat u er op een voordelige manier gebruik van kunt maken. We zijn uw erkende boekingsbureau en hebben goede contacten met de meeste artiesten waar u naar op zoek bent.

Dus bent u benieuwd wat er mogelijk is binnen uw budget? En zoekt u een erkend boekingsbureau om de boeking meteen online te kunnen doen? Bekijk de prijslijst voor karikatuurtekenaar / sneltekenaar , zodat u vooraf goed weet wat de kosten zullen zijn en u niet voor verrassingen komt te staan.

Prijslijst karikatuurtekenaar / sneltekenaar

Download onze prijslijst voor karikatuurtekenaars / sneltekenaars waarmee u precies kunt zien wat de kosten zullen zijn. En zoekt u buiten de tekenaars nog ander entertainment zoals bv een goochelaar of bv een silhouetknipster? Of wellicht een bekende artiest of een pianoshow? Twilight Entertainment heeft een groot aanbod van entertainment in vele stijlen en voor nagenoeg ieder thema.