tot

Snel naar artiestnaam

Artiest / Boekingsvorm Tijdsduur Geluid Prijs
Belinda en Jose In overleg Op aanvraag Prijs op aanvraag
Dutch Diana Ross 30 minuten Incl. monitoring € 1.595, -
Liz Richards In overleg Incl. geluid tot 250 personen Prijs op aanvraag
Loving Angels 30 minuten Excl. geluid € 1.250, -
The Alley Girls 30 minuten Excl. techniek / geluid Prijs op aanvraag
Valerie Fladder 2 x 20 minuten Excl. techniek / geluid Prijs op aanvraag

Toelichting prijslijst..

Tussentijdse prijswijzigingen of typefouten voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleent.

Genoemde prijzen zijn uitkoopgages incl. sociale lasten, premieheffingen excl. 9% of 21% BTW .
Alle prijzen zijn exclusief 7% BUMA rechten (Indien van toepassing) Uitzonderingen op BUMA zijn o.a. muziek tijdens besloten evenementen met een privé karakter zoals bruiloften-jubilea.

  • Monitorset = techniek en geluid voor de artiest zelf (Dus geen zaalgeluid)
  • Backline = enkel instrumenten+ toebehoren

Wat kosten Typetjes & Acteurs?

Benieuwd wat Typetjes & Acteurs kosten? We laten aan de hand van de prijslijst graag zien waar u rekening mee moet houden. Dus zoekt u naar de mogelijkheden binnen een specifiek budget? Ontdek wie u kunt boeken of inhuren en hoe u bijvoorbeeld een gevarieerd en geslaagd programma samenstelt. We helpen de artiesten te boeken, laten zien wat de Typetjes & Acteurs kosten en maken het vooral zo makkelijk mogelijk. Dat doen we door u persoonlijk te begeleiden waar dat nodig is. En doet u aan de andere kant veel vaker boekingen? Dan voorkomen we lastige hobbels door het zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Erkend boekingsbureau: direct boeken

We boeken de artiesten direct bij de bron, zodat u de Typetjes & Acteurs kunt inhuren zonder daar extra kosten voor te maken. Dit garandeert dat u er op een voordelige manier gebruik van kunt maken. We zijn uw erkende boekingsbureau en hebben goede contacten met de meeste artiesten waar u naar op zoek bent.

Dus bent u benieuwd wat er mogelijk is binnen uw budget? En zoekt u een erkend boekingsbureau om de boeking meteen online te kunnen doen? Bekijk de prijslijst voor Typetjes & Acteurs , zodat u vooraf goed weet wat de kosten zullen zijn en u niet voor verrassingen komt te staan.

Prijslijst Typetjes & Acteurs

Download onze prijslijst voor Typetjes & Acteurs , waarmee u precies kunt zien wat de kosten zullen zijn. En zoekt u een alternatief voor een dure en bekende artiest? We laten u graag zien wat er nog meer mogelijk is. Of we denken actief met u mee, bijvoorbeeld om het programma rond te krijgen. Of om een geweldige show te boeken voor uw bedrijfsfeest, bruiloft, festival of ander evenement waarbij we binnen de categorie Typetjes & Acteurs aangeven wie de beste keuze is.