Rob & John boeken?

rob en john boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Rob & John boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Rob & John

Rob en John houden van u, ook als u lelijk bent!
“Wij spelen enkel liedjes van de groten der aarde: Denny Christiaan, Boney M, Koos, Frans, André, noem maar op . Overal waar wij komen wordt het gezellig. Soms wordt het zelfs al feest tijdens ons optreden!”, aldus Rob en John op Radio Rosetta.
Rob en John leerden elkaar kennen tijdens een talentenjacht op Camping Het Natte Uiltje in Bertele. Robbie Smots als Romantisch Organist, en Johnny Gold als zanger van het feestrepertoire. Samen besloten ze Nederland te veroveren. Er werden mooie pakken gemaakt, Robbie kocht een echt keyboard en John een Rolex.

Al snel diende zich de eerste optredens aan. “De eerste optredens waren natuurlijk geen pretje. Het repertoire was nog niet zo groot en wij hadden wel optredens van een paar uur. Elk nummer werd een keer of zes per avond gespeeld… tja en als die gasten dat dan in de gaten kregen, was het rennen geblazen…
Toen zijn we ook begonnen met meer illectuele liedjes. Engels enzo, liedjes als uma Palomo banko en natuurlijk ook Rock en Roll erbij.”

Boekingen Rob & John

Zij hebben samen 1 doel. Net als Frans in een uitverkocht Ahoy, met een ballet en echte artiesten! Tot die tijd staan ze overal waar ze welkom zijn. Maar weet wat U te wachten staat: Humor, feest en meezingers worden als een waterval over U heen gestort!

Wat in 1997 begon als gelegenheidsduo, behoort inmiddels tot één van de leukste acts in het genre: muziek met een glimlach.

Van dorpscafeetjes tot feesttenten en festivals, van voetbalkantines tot schouwburgen. Op ontelbare plaatsen heeft dit duo een onvergetelijke indruk achtergelaten. Rob en John brengen met hun feestmuziek een sfeer zoals het volgens dit duo zou moeten.

Feesten, dansen, lachen en hossen.

Rob en John zijn ook een echte aanrader voor beurzen of presentaties.

Discografie en mogelijkheden

In 2005 komt de single “ Eén keer in je leve” uit en belandt op nummer 64 in de Mega top 100. In 2006 komt de single met daarop “De rooie rozen medley”en “Als mijn wijf verdwijnt”, deze komt op 72 in de Mega top 100. Beide singles halen het in de top 5 van de feest top 20.

  • Rob en John zijn te boeken als tussen of finaleact van +/-40 minuten
  • Rob en John zijn te boeken als avondvullende act. ( 3×40 min of 2x 60 min)
  • Rob en John zijn te boeken als presentatieduo of speciale optredens.

Rob & John, het leukste feestduo van Nederland.

Kom in de stemming

Rob & John boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
798 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Rob & John te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Rob & John wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Rob & John viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Rob & John online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Rob & John boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Rob & John kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Rob & John boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!