Robby Lee boeken?

robby lee boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Robby Lee boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Robby Lee

De spontane Brabants/Gelderse zanger Robby Lee heeft voor elk feest zijn gepaste nummers. Hij brak door met twee singles, ‘Ik Voel Me Goed’ en ‘Mijn Zonneschijn’, die zowel in Brabant als in Gelderland enorm succesvol waren en bij vele Nederlandstalige radiostations werden gedraaid.

Verder zint Robby Lee nummers van o.a.: Jannes, Jan Smit, André Hazes, René Schuurmans, Wolter Kroes, Frans Bauer en nog veel, veel meer! Ook voor een 70’s & 80’s disco party heeft Robby Lee geschikte nummers zoals Dann Hartman, The Trammps en Kool & The Gang.

Boekingen Robby Lee

Eind januari 2009 komt Robby Lee met een opmerkelijke nieuwe single! Het nummer ‘Eén Gezicht’ wordt door kenners getipt als een serieuze kanshebber op een hitnotering. ‘Eén Gezicht’ werd geschreven en geproduceerd door Pim Schipperheijn en de bijbehorende videoclip gemaakt door Coen van Hoevelaak. Het resultaat mag er zijn! Kortom, voor een goed en betaalbaar optreden van een ras artiest, bent u bij Robby Slee aan het juiste adres!

De Robby Lee drive-in show

De Robby Lee drive-in show is een complete, avondvullende show volop muziek, entertainment, humor en gezelligheid!

De spontane Brabants/Gelderse zanger/deejay Robby Lee is de rode draad tijdens de show en zal naast zijn deejay werk, samen met een tweede top deejay, tevens diverse zang optredens ten gehore brengen. Dat kan als Robby Lee zelf, met keuze in een breed allround Nederlands- en Engelstalig repertoire, maar ook als een grappig typetje, bijvoorbeeld de Oostenrijkse Robbie Slee (Duitstalig) of de Vrolijke Koster (feest)! Het dak gaat eraf!

De gezellige show wordt compleet gemaakt door een strakke licht- en geluidsinstallatie en stijlvolle dj-booth. Bovendien worden er diverse give-aways weggegeven aan het publiek. U komt oren en ogen te kort en zult u geen moment vervelen!

Kortom, voor een goede en betaalbare avondvullende show bent u bij Robby Lee aan het juiste adres!

Kom in de stemming

Robby Lee boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
798 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Robby Lee te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Robby Lee wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Robby Lee viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Robby Lee online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Robby Lee boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Robby Lee kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Robby Lee boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!