Rootsriders Tribute 2 Bob Marley boeken

Rootsriders-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

icon-notice

Opmerking

Bekend van Battle of the TRIBUTE bands

Rootsriders boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Rootsriders Tribute 2 Bob Marley

De grootste reggae artiest uit de geschiedenis is ook voor Europa’s beste Bob Marley coverband nog altijd een dankbare inspiratiebron. Zijn muziek heeft Bob Marley onsterfelijk gemaakt, zijn klassiekers zitten in de harten van veel muziekliefhebbers gegrift. Rootsrider laat met hun show zien én horen dat Marley’s tijdloze liedjes ook vandaag nog altijd even relevant zijn als toen ze indertijd door Marley werden geschreven. Positive vibrations gegarandeerd!

Boekingen Rootsriders Tribute 2 Bob Marley

De Bob Marley tribute band Rootsriders haalde in 2022 de finale van het TV-Programma: Tribute – The Battle of the Bands op SBS6. Ze traden op met de Marley klassieker ‘Could you be Loved’ en maakten wederom grote indruk op het aanwezige publiek en de jury.

Het energieke optreden van Mo Ali, Shirley Daisy, Marisa Verla en de band kreeg de voltallige studio aan het dansen. Wat een goede uitstraling voor reggae muziek door deze reggae ambassadeurs! Wij worden er in ieder geval erg blij van.

Wisselingen bij Rootsriders

De Bob Marley tribute formatie kende de afgelopen jaren behoorlijk wat wisselingen. Hier een actueel overzicht van de artiesten: Mo Ali (zanger), Shirley Daisy (zang), Marise Varela (zang), Felitciano Burnett (Keys), Erno Klein (Keys), Jesse Bongers (drums), Huey Buitendorp (Lead & Rhythm Guitar) en Derick EE (bass). In 2022 staan er maar liefst 21 optredens door heel Nederland op de kalender. De shows van de Rootsriders zijn vaak goed bezocht dus wees er op tijd bij voor een kaartje! Bron: SBS6

Kom in de stemming

Rootsriders Tribute 2 Bob Marley boeken

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Rootsriders te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Rootsriders wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Rootsriders viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Rootsriders online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Rootsriders boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Rootsriders kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Rootsriders boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!