Roxy Dekker boeken?

Roxy-Dekker-boeken
icon-clock

Tijdsduur

Op aanvraag

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Roxy Dekker boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Roxy Dekker

Roxy Dekker is een veelbelovende muzikale kracht wiens talent en liefde voor zang een diepe indruk hebben gemaakt op talloze mensen. Vanaf een jonge leeftijd heeft Roxy, geboren met een onmiskenbaar muzikaal gehoor, haar bestemming gevonden in de betoverende wereld van muziek.

Haar eerste grote doorbraak kwam toen ze deelnam aan het Junior Songfestival. Als lid van de meidenband 6TIMES wist ze met verve zowel de jury als het publiek te imponeren. Hun nummer “End of Time” bracht hen naar de finale, waar ze een onvergetelijke tweede plaats behaalden.

Boekingen Roxy Dekker

Echter, haar buitengewone talent bleef niet onopgemerkt. Onlangs werd Roxy ontdekt op ClubHouse, een platform waar ze haar muzikale gaven en creatieve expressie kon delen. Tijdens een sessie met invloedrijke persoonlijkheden zoals Koen Verweij, Rob Goossens, Joost Hofman en Roel van Velzen, verraste Roxy iedereen met haar uitzonderlijke stem en zelfgeschreven liedje. Dit moment markeerde een keerpunt in haar carrière, aangezien haar muziek de aandacht trok van professionals binnen de muziekindustrie.

Kom in de stemming

Roxy Dekker boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Roxy Dekker te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Roxy Dekker wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Roxy Dekker viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Roxy Dekker online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Roxy Dekker boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Roxy Dekker kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Roxy Dekker boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!