Roy van den Akker boeken?

Roy-van-den-Akker-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

40 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 350 personen

icon-notice

Opmerking

Bekend van o.a LA The Voices

Roy van den Akker boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Roy van den Akker

Met zijn energieke uitstraling en powerstem is Roy van den Akker uniek in zijn soort en maakt van elk event een “ Feest met klasse”. Met zowel Engels- als Nederlandstalig repertoire zal het voor het publiek een feest der herkenning zijn met een performance van Roy. Op 9 jarige leeftijd begon Roy met zijn eerste kleine stappen op het podium. Als kind deed hij vele optredens met een jongenskoor uit Delft in zowel Nederland als het buitenland. Ook deed hij op deze jonge leeftijd veel studiowerk en werkte vaak samen met Henny Huisman en aan de vele cd’s van Bassie en Adriaan.

Finale van het Nationaal Songfestival

Na de baard in de keel te hebben gekregen tekende Roy zijn eerste platencontract op z’n 18e jaar bij Columbia Sony in Duitsland waar hij deel uit maakte van de boyband B-four. Na dit buitenlandse avontuur is hij gaan studeren aan het conservatorium in Rotterdam op de afdeling muziektheater om zich meer te gaan specialiseren op theater. Een verstandige keuze, want na zijn studie werd hij aangenomen om deel uit te maken van de theatershow Jeans. Een jaar lang toerde hij langs alle theaters in Nederland met de show ‘Jeans 13, Lucky Numbers’ en stond hij ditzelfde jaar nog in de finale van het Nationaal Songfestival in Ahoy.

‘Love me just a little bit more’

Het jaar erna speelde Roy van den Akker voor het eerst in een musical, ‘Love me just a little bit more’ met o.a. Froukje de Both, Charly Luske en Linda Wagenmakers, en trad hiermee ook op bij de MusicalAwards. In 2005 is Roy gaan werken bij Van Hoorne Theaterproducties waarin hij in vrijwel alle musicals en producties een hoofdrol speelde samen met o.a. Maud Mulder, Geert Hoes en Linda Wagenmakers, tevens speelde hij in deze periode ook in de coverband X-Cess, maakte deel uit van het New Classic Quartet en speelde in verschillende Dinnershows.

Los Angeles The Voices

Inmiddels heeft Roy als all round entertainer/zanger/musicalacteur veel ervaring opgedaan, wat resulteerde in 2010 in een fantastisch nieuw avontuur: Los Angeles The Voices.Samen met Gordon Heuckeroth, Peter Strykes, Remko Harms en Richy Brown heeft hij diverse albums uitgebracht, waarvan enkele platina en gouden status bereikt hebben, goed voor meer dan 120.000 verkochte cd’s in Nederland, wat een enorme eer en prestatie is.

Boekingen Roy van den Akker

Met LA The Voices heeft Roy ongeveer in elk tv programma gestaan en ook vele bijzondere concerten gedaan, waaronder het allereerste concert in Carré. Er mochten diverse theatertournee’s volgen, en als gastartiest bij ‘De Toppers’ in de Amsterdam Arena, diverse shows in Ahoy ,en de Tina Turner Experience in de Gelredome. Ook werden er vele optredens gedaan met diverse orkesten en ook menig maal met het Metropole Orkest bij de MAX Proms in de Jaarbeurshallen in Utrecht. Sinds april 2013 is de 5-mans formatie een 4-mans formatie geworden, Roy maakt nog steeds deel uit van LA The Voices met wie hij een nieuw album heeft gemaakt, getiteld ‘Dit zijn wij’. Roy trad als artiest op in vele landen waaronder; Duitsland, Italië, Spanje, Frankrijk, Oostenrijk, Hong Kong, Tsjechië, Slowakije, Polen, België, Amerika en Zuid-Afrika.

Kom in de stemming

Roy van den Akker boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Roy van den Akker te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Roy van den Akker wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Roy van den Akker viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Roy van den Akker online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Roy van den Akker boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Roy van den Akker kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Roy van den Akker boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!