Rudi Sibma boeken?

icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Incl. licht / geluid tot 400 personen

Rudi Sibma boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Rudi Sibma

Op 15 jarige leeftijd is de carrière van Rudi Sibma (1985) begonnen met een tour door Duitsland en Nederland als drummer van Big John Russel.

Vervolgens is Rudi aan de slag gegaan bij de bekende Pianobar Crazy Piano’s. Hier leerde hij Roel Van Velzen kennen en heeft vervolgens tussen 2006 en 2009 in zijn begeleidingsband gespeeld. Na 3 fantastische jaren gespeeld te hebben op festivals als: Concert at Sea, Zand, Beatstad, Bospop, Noorderslag, Paaspop, Museumplein (Koninginnedag) en diverse locaties als o.a. de Amsterdam Arena (stadion) Ahoy, HMH, Paradiso was het na jaren sessiemuzikant geweest te zijn nu de juiste tijd om zich te ontwikkelen als zanger/piano entertainer.

Na velen jaren weg geweest te zijn is Rudi Sibma met open armen terug ontvangen bij “Crazy Piano’s” om deze keer als zanger/piano entertainer aan de slag te gaan. Binnen een aantal maanden is Rudi uitgegroeid tot een van de gezichten van de bekende pianobar en is vervolgens ook naar “Crazy Piano’s Miami” gestuurd om daar een seizoen te spelen.

Boekingen Rudi Sibma

Na een aantal jaar bij de Crazy Piano’s gespeeld te hebben is het talent van Rudi vervolgens opgemerkt door het interactieve verzoekjes concept “de Corona’s”. Rudi Stapt zonder aarzeling in deze nieuwe uitdaging en speelde tussen 2011 en 2013 op Plekken als: de Ziggo Dome, Paaspop, Park City Live en in Londen als huisband in het Holland Heineken House op de Olympische Spelen van 2012.

Na vele jaren ervaring opgedaan te hebben bij verschillende bands/artiesten is Rudi Sibma niet meer weg te denken op de Nederlandse podia en is hij gemotiveerder dan ooit om nog vele jaren de pannen van het dak te spelen op elke gelegenheid waar hij nog mag optreden..

Kom in de stemming

Rudi Sibma boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Rudi Sibma te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Rudi Sibma wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Rudi Sibma viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Rudi Sibma online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Rudi Sibma boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Rudi Sibma kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Rudi Sibma boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!