Sam Hofman boeken?

Sam-Hofman-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek

Sam Hofman boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Sam Hofman

Sam Hofman is een rijzende ster met bekendheid in heel Nederland. Zijn eerste stappen in de publiciteit zette hij in het tv-programma Hollands Next Top Model, waarna hij enige tijd professioneel als model werkte. Sams ambities reiken echter verder dan de modellenwereld. Al sinds zijn kindertijd koestert hij een passie voor dj’en, en hij besloot deze droom na te jagen door zichzelf online te lanceren.

Broers

In 2021 begon Sam samen met zijn jongere broer Rijk de podcast ‘BROERS’, een comedy-podcast waarin ze verhalen delen over hun avonturen. De podcast werd snel een groot succes en bereikte al snel de nummer 1-positie in de Nederlandse podcastlijsten. In 2022 wonnen ze zelfs de Gouden Podcast-prijs tijdens het Gouden RadioRing-gala.

Boekingen Sam Hofman

Met ruim 126.000 volgers op Instagram en een podcast die consistent hoog scoort in de hitlijsten, is Sam Hofman hard op weg om een nog grotere persoonlijkheid te worden. Kortom, deze multigetalenteerde artiest blijft zijn stempel drukken op zowel de entertainment- als de muziekwereld.

Sam Hofman boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
798 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Sam Hofman te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Sam Hofman wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Sam Hofman viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Sam Hofman online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Sam Hofman boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Sam Hofman kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Sam Hofman boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!