Santana Tribute Fuente Del Ritmo boeken?

santana tribute fuente del ritmo boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Santana Tribute Fuente del Ritmo boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Santana Tribute Fuente Del Ritmo

Fuente del Ritmo (betekent “Bron van het Ritme”)

Wie kent de hits niet? Black magic woman, Oye como va, Samba pa ti, Maria-Maria, She’s not there.

Fuente Del Ritmo (FDR) is een Santana tirbute band. Santana werd in 1979 wereldberoemd door hun optreden op Woodstock. De band heeft 39 albums uitgebracht met 24 singles in de Nederlandse Top 40, 11 grammy awards en uitverkocht Ziggo Dome optredens.

Carlos Santana heeft een unieke, uit duizenden herkenbare, gitaar sound die door de gitarist van FDR zeer dicht wordt benaderd dankzij een exacte kopie van de apparatuur. Van gitaar tot speaker cabinet, zelfs het plectrum is origineel Santana. De authenticiteit van de sound is daarmee niet te onderscheiden. Doe je ogen dicht en je hoort Carlos.

Boekingen Santana Tribute Fuente Del Ritmo

De kracht van FDR ligt verder in de ritmesectie met maar liefst drie percussionisten. Zuid Amerikaanse en Afrikaanse ritmes op conga’s, timbalen, bongo’s en allerlei kleine percussie-instrumenten smelten samen met stevige rock beats op drums, waar keyboards en gitaar solo’s als een Latin saus met funky kruiden en zwoele jazz smaakmakers, overheen gegoten worden.

De band neemt je mee op een Cubaans/Caribische reis langs de vele wereldberoemde hits uit de begin (Woodstock) periode tot aan de recentere hits die ook tot het repertoire van FDR behoren. En om de danssfeer compleet te maken is de band ook nog eens aan te vullen met Braziliaanse samba danseressen, getooid in veren.

Een opzwepende tropische Latin-rock belevenis waarbij stilstaan geen optie is. Hierdoor is FDR in staat een as-close-to-real-as-it-gets Santana Experience te bieden.

Kom in de stemming

Santana Tribute Fuente Del Ritmo boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Santana Tribute Fuente del Ritmo te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Santana Tribute Fuente del Ritmo wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Santana Tribute Fuente del Ritmo viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Santana Tribute Fuente del Ritmo online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Santana Tribute Fuente del Ritmo boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Santana Tribute Fuente del Ritmo kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Santana Tribute Fuente del Ritmo boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!