SERA boeken?

SERA-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

SERA boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Sera

Magische momenten vinden plaats wanneer dromen werkelijkheid worden. Stel je voor dat je een onbekende zangeres bent met de ambitie om door te breken. In 2020 besloot SERA uit het Nederlandse Sliedrecht om live covers van populaire liedjes te delen op YouTube, TikTok en Instagram, en dit alles vanuit de vertrouwde omgeving van haar auto. Haar gedurfde keuze werd beloond toen haar interpretaties van Dua Lipa’s “IDGAF” en Meghan Trainor’s “NO” ’s nachts viraal gingen, met honderdduizenden views en een overweldigende toename van volgers.

Verrassingsfeest voor Ronaldo

Een van die volgers bleek niemand minder dan Justin Bieber te zijn. Na het zien van SERA’s vertolking van een van zijn nummers tijdens een Instagram Live-sessie, besloot Bieber om samen met haar te zingen. Dit betekende een ware doorbraak voor SERA’s carrière. Niet veel later nam de manager van Georgina Rodriguez, de vrouw van voetballer Cristiano Ronaldo, contact met haar op. Binnen de kortste keren bevond SERA zich in een vliegtuig op weg naar een verrassingsfeest voor Ronaldo, waar ze voor het eerst live optrad, slechts enkele meters verwijderd van de wereldberoemde voetballer. Hoewel het overweldigend was, realiseerde SERA zich direct dat dit haar roeping was. “Dit is wat ik de rest van mijn leven wil doen.”

Boekingen SERA

Ondanks de snelle groei van haar fanbase behield SERA, een nuchter Nederlands meisje, haar kalmte. Een van haar meest populaire video’s, een cover van Tones and I’s “Dance Monkey”, verzamelde meer dan 30 miljoen views en ontving lovende kritieken. Hierdoor besloot SERA de sprong te wagen naar een professionele zangcarrière. Ze kwam in contact met producer en songwriter Bas van Daalen, bekend van samenwerkingen met Major Lazer, David Guetta en J Balvin, en begaf zich naar zijn studio om haar eigen muziek te schrijven. Met een manager aan haar zijde en een labeldeal met Universal Music, begon SERA aan haar opwindende reis als een opkomende ster in de muziekwereld.

Kom in de stemming

SERA boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
797 beoordelingen Laatste beoordeling: 15 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om SERA te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u SERA wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met SERA viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u SERA online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

SERA boeken

Dus bent u benieuwd hoe u SERA kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

SERA boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!