Sneeuwkoningin boeken?

Sneeuwkoningin-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

N.v.t.

Sneeuwkoningin boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Sneeuwkoningin

Wanneer je oog in oog staat, lijkt het alsof de tijd even bevriest. De Sneeuwkoningin: ijskoud, betoverend en vol verassingen!
Een sprookjesactige act met een enorme zingende Sneeuwkoningin.

Boekingen Sneeuwkoningin

Hoor de wind. Een zacht suizen, nee fluiten. Lijkt de wind te zingen? Dan laat de Sneeuwkoningin haar machtige stem weerklinken. In de ijzige kou omarmen haar klanken je als een warm winterdeken en vervullen je met de diepe schoonheid van de winter. Naar keuze met een winter en/of Kerstrepertoire.

Specificaties Sneeuwkoningin

 • Genre: de beste chansons uit het kerst en/of winterrepertoire.
 • Bij te boeken: 2 nimfen die onder haar rok vandaan komen en dansen.
 • Speelruimte: vaste locatie binnen of buiten mogelijk. Speelveld ± 25 m2. Hoogte minimaal 4 mtr. Doorgang om de act te plaatsen minimaal 2½ mtr. hoog en 2,10 mtr. breed.
 • Repertoirelijst is op te vragen. Standaard wordt een winterrepertoire gezongen. Optioneel kan een Kerstrepertoire geboekt worden.
 • Inclusief geluid tot 150 personen. Hiervoor is 1 x 220 volt stroom nodig dicht in de buurt van de speellocatie.
 • Binnen de speeltijd wordt een aantal keren een dans act van 6-7 minuten uitgevoerd.

Sneeuwkoningin boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

 • Grootste aanbod van Nederland en België
 • Wij denken met u mee van A tot Z
 • Hoge klantenwaardering
 • Snelle reactie tijd
 • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Sneeuwkoningin te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Sneeuwkoningin wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Sneeuwkoningin viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Sneeuwkoningin online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Sneeuwkoningin boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Sneeuwkoningin kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Sneeuwkoningin boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!