Solid Ash boeken?

solid ash boeken
icon-clock

Tijdsduur

3 x 45 minuten

icon-music

Geluid

Incl. licht / geluid tot 750 personen

Solid Ash boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Solid Ash

Ze hebben ondertussen al meer dan 20 jaar ervaring met het optreden in heel Noord-Nederland op vele feesten en recepties.

De 5 mans formatie Anke, Wâtte, Eelke, Evert en Tjitte hebben ondertussen al heel wat feestjes gezien en plat gespeeld. Het begon allemaal in Oudega SWF en na al die jaren hebben ze ondertussen meer dan 250 feestjes mogen beleven. Denk aan de Sneekweek, Harlingen Visserijdagen, Spijkerpopfestival, Zomerfeesten in Gorinchem, schuurfeesten, kleine en grote dorpsfeesten en recepties en bruiloftspartijen.

Super allround

Ze zijn zo allround als het maar kan. Ze spelen (nog steeds) met veel plezier nummers uit de hele top 100 en top 40.
In het repertoire komen hedendaagse hits voor, maar ook bekende hits van de jaren 60, 70, 80 en 90 (zie playlist). Dus voor iedere leeftijd wat wils! Of het nu om pop muziek, rock, disco, soul, rock ’n roll of Nederlandstalig gaat, ze spelen het gewoon! Voor (bruiloft)recepties hebben ze de setlist iets aangepast.

Kom in de stemming

Solid Ash boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
801 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Solid Ash te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Solid Ash wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Solid Ash viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Solid Ash online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Solid Ash boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Solid Ash kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Solid Ash boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!