Special D boeken?

Special-D-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Special D boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Special D

Dennis Horstmann ging in 2003 moedig op weg om de internationale pop- en dansmarkt te veroveren. De 21-jarige Hamburgse jongen klom naar nummer 13 in de Duitse hitparade met zijn allereerste nummer “Come with Me”. Dat was echter pas het begin. De track bereikte vervolgens de Top 10 in Nederland en de UK (nr. 6). Zijn tweede single “Home Alone” zag zijn geluid versterkt worden met breakbeats en zelfs elementen van hiphop. Dat was precies de reden waarom het net zo succesvol was als de eerste single en van Special D. de vallende ster van 2003 maakte. Hij werd niet alleen genomineerd voor een ECHO-award, hij won ook de Nederlandse topmuziektrofee, de TMF Award. als Best International Dance Act. Een nominatie voor de Radio 538-prijs in de categorie ‘Beste lied van 2003’ volgde. De sympathieke Hamburger, die altijd lijkt te glimlachen, besloot zijn eerste album niet te haasten. Hij werkte bijna een heel jaar aan de tracks en geluiden voordat het af was. Maar niet alleen voor zijn tracks werkt hij in zijn studio in Hamburg. Hij schrijft en produceert liedjes voor andere artiesten, waaronder Dickheadz, DJ Dean, DJ Digress en Brooklyn Bounce. En samen met Wout van Dessel van de Belgische Dance Pop Act Sylver produceerde hij liedjes voor de Bulgarian Popstar Winner.

Boekingen Special D

Al op 13-jarige leeftijd werkte Dennis aan keyboards en piano’s. Hij bezette de studio op zijn school voordat hij er uiteindelijk de leiding over kreeg. In 1994 ontdekte hij dansmuziek en pronkte hij met zijn klasgenoten op de draaitafels. Daarnaast speelde hij keyboards en gitaar in een schoolband. Op 15-jarige leeftijd gebruikte hij geld dat hem werd gegeven als bevestigingsgeschenk om de apparatuur te kopen om zijn eigen thuisstudio op te zetten en zette hij de eerste stappen op weg naar het produceren van muziek. Kort daarna merkten Brooklyn Bounce producers Dennis Bohn en Matthias Menck hem op en nodigden hem uit in hun studio. Met “Here I Am” Special maakte D. zijn comeback in 2006. Momenteel werkt hij aan zijn tweede langspeler, die in 2011 uitkomt. Sindsdien kunnen de fans hem ontmoeten op zijn vele DJ Gigs. Meer dan 1000 DJ Sets deed hij de afgelopen vijftien jaar wereldwijd en maakte hem tot een van de meest geboekte DJ’s in Europa.

Kom in de stemming

Special D boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
798 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Special D te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Special D wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Special D viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Special D online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Special D boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Special D kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Special D boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!