Stanley Burleson boeken?

stanley burleson boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 300 personen

Stanley Burleson boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Stanley Burleson

Stanley Burleson volgde zanglessen bij onder anderen Gerard Meyer, Jan Polak, Adriaan van Limpt, Frits Hassoldt en Alberto ter Doest. Daarnaast kreeg hij dansles van Tine Teeling, Ineke Huissen en Rick Atwell.

Stanley speelde in Cats (1987/2006), Evita (1995/2007), Zeldzaam, Les Misérables, Move, Adèle In Casablanca, Simone & Friends, Karin In Concert, La Bloemen, La On Tour, Musicals In Concert, Musicals In Ahoy’ (2002/2004/2006), Faya, Miss Saigon (2006/20012), Joe – De Musical, Chicago, Elisabeth, Fosse, 3 Musketiers, Passion, Beauty And The Beast, Disney’s Musical Sing-a-Long en La Cage Aux Folles. Op dit moment speelt Stanley in Sister Act de rol van Curtis.

Deed de choreografie voor het televisieprogramma’s van Karin Bloemen, John Kraaijkamp Musical Awards Gala (2000-2009) en Filmpje van Paul de Leeuw. Was choreograaf voor onder andere de theater-programma’s La Bloemen, La On Tour, Boyband, Dancing Queens, Musicals In Concert II en Musicals In Ahoy, Ciske de Rat, Sunset Boulevard, JOSEPH And The Amazing Technicolor Dreamcoat en Cirque Stiletto.

Boekingen Stanley Burleson

In 2010 nam hij de choreografie van Cirque Stiletto II en Crazy Shopping – De musical voor zijn rekening en afgelopen jaar van Absobloodylutely Bloemiliciously Fanf*ckintastic, de nieuwe show van Karin Bloemen. Ook heeft hij de staging gedaan voor de musical Aspects of Love en is hij verantwoordelijk voor de choreografie en regie van The Houdini Experience van Circus Hans Klok, Dancing Queens en Tango De Valentino.

Was juryvoorzitter in het televisie programma Sterrenjacht (2004) en Let’s Dance (2009). Speelde een gastrol in Baantje en Mijn dochter en ik.

Won de Gouden Notekraker (1998), een John Kraaijkamp Musical Award voor Beste Mannelijke Hoofdrol (Elisabeth & Passion) en voor Beste Choreografie (Ciske de Rat). Hij sleepte samen met zijn compagnon de nominatie Beste Choreografie voor JOSEPH And The Amazing Technicolor Dreamcoat in de wacht.

Stanley bracht in 2001 de solo cd Geef Me De Ruimte uit. Daarnaast leent hij zijn stem aan diverse tekenfilms, waaronder Mulan, Anastasia, Ice age, The Princess and the Frog en Puss in Boots

Kom in de stemming

Stanley Burleson boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Stanley Burleson te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Stanley Burleson wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Stanley Burleson viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Stanley Burleson online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Stanley Burleson boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Stanley Burleson kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Stanley Burleson boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!