Stroopwafel Girl boeken?

stroopwafel girl boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

N.v.t.

Stroopwafel Girl boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Stroopwafel Girl

Deze stijlvolle hostess gekleed in een Delfts blauw kostuum voorziet uw gasten van overheerlijke stroopwafeltjes. Met deze oer-Hollandse lekkernij verwent zij uw gasten tijdens een koffie- of thee moment, of is zij de perfecte eyecatcher op een Hollandse thema avond. Voor de lekkerste en echt verse stroopwafels hebben wij de beste stroopwafel leverancier, dus het Stroopwafelmeisje kan haar eigen voorraad overheerlijke stroopwafels meenemen.

Hierbij heeft u de keuze uit een breed assortiment aan stroopwafels, groot en klein, stroopwafelkruimels of lolly’s (met optioneel uw logo erin verwerkt). De oer-Hollandse verwennerij in een modern jasje waar uw gasten absoluut van zullen smullen!

Boekingen Stroopwafel Girl

Details Kostuum

  • Er zijn van dit kostuum een roze en een oranje variant beschikbaar in ons assortiment;
  • Er zijn verschillende modellen, die op diverse manieren zijn in te delen of te stylen.

Stroopwafel Girl boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
797 beoordelingen Laatste beoordeling: 14 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Stroopwafel Girl te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Stroopwafel Girl wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Stroopwafel Girl viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Stroopwafel Girl online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Stroopwafel Girl boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Stroopwafel Girl kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Stroopwafel Girl boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!