Superfly Partyband boeken?

superfly partyband boeken
icon-clock

Tijdsduur

3 x 45 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Superfly Partyband boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Superfly Partyband

Al 15 jaar behoort Superfly tot de Nederlandse top van coverbands. Een mix van disco en dance van de jaren 70 tot nu, aangevuld met stomende pop/rock-klassiekers. Je valt van de ene herkenning in de andere met een ultieme live band beleving. Superfly is qua entertainment een lust om naar te kijken en muzikaal van hoog niveau.

Boekingen Superfly Partyband

Superfly is uniek. 3 zangeressen zingen meerstemmig, 3 blazers én percussionist maken het mogelijk repertoire zodanig uit te voeren dat het reguliere uitvoeringen ver overstijgt. Het publiek beleeft een ‘live band’ als nooit tevoren. Met een overvloed aan ervaring heeft Superfly Partyband een stempel gedrukt op feestend Nederland. Vele grote en kleine bedrijfsfeesten, jubilea, bruiloften… geen podium bleek te groot of te klein.

Superfly Partyband bestaat enkel uit doorgewinterde top artiesten. Drie fantastische zangeressen, een stomende ritmesectie met percussie en optioneel drie mindblowing blazers. Een top band die in no time een klik heeft met het publiek.

De Superfly Partyband Dj!

Superfly Partyband speelt 3 of 4 sets. In de tussentijd kan de band of u zorg dragen voor passende pauze muziek. Een betere oplossing is de Superfly Party Dj. Deze kan perfect inspelen op de muziekbehoefte van dat moment en iedereen voorbereiden op de volgende set. Bij een boeking inclusief de Dj zorgen wij voor alle technische benodigdheden: de Dj booth, draaitafels, mixer et cetera.

Kom in de stemming

Superfly Partyband boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Superfly Partyband te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Superfly Partyband wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Superfly Partyband viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Superfly Partyband online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Superfly Partyband boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Superfly Partyband kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Superfly Partyband boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!