SXTEEN boeken?

SXTEEN-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

SXTEEN boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie SXTEEN

Joweney Sidnay Karel Jason Balentien, beter bekend als SXTEEN, is een Nederlandse rapper geboren in Rotterdam, en opgegroeid in Spijkenisse. Zijn muziek is een mix van Urban, New Wave, R&B, Latin en Dancehall. Zijn bekendste single is “She loves it”, welke meer dan 1.000.000 views heeft op YouTube[1]. Joweney groeide op in Spijkenisse in een gezin waar iedere dag muziek werd gedraaid. Van jaren ’80/90 pop, Reggae tot Blues. Hij bezocht basisschool de Veenvlinder, voortgezet onderwijs aan de Oude Maas en De Eilanden, waar hij tevens zijn rechterhand Zurich leerde kennen. Tijdens zijn tienerjaren bracht Joweney reeds zijn liefde voor muziek tot uiting met het zelf schrijven van muzieknummers. Verder ontwikkelde in hij die tijd een passie voor het vak van tatoeëren en zo werd hij een gewaardeerd tattoo-artiest. Hij werkt momenteel nauw samen met producer Zurich van Zurich Musiq. Zurich is onder andere bekend van grote Broederliefde-projecten en hits zoals het album “HWPO 1 en 2”.

Boekingen SXTEEN

In 2017 Bracht SXTEEN zijn eerste single “Oh lord” uit. Sindsdien heeft hij negen singles uitgebracht waaronder zijn meest bekende track “She loves it”. In november 2018 deed Sxteen mee aan Funx Talent vibez edition. Dit was een talentenjacht waarbij hij volgens de normen van de jury tracks ten gehore moest brengen. Het meedoen aan deze talentenjacht bracht hem niet naar voren als winnaar, maar zorgde wel voor ongekend succes op social media.Vooral de cover van het nummer “I love it” van Kanye West en Lil Pump zorgde voor meer dan 1 miljoen views in enkele weken tijd. Later heeft hij deze track met wat wijzigingen als een een officiële track uitgebracht wat leidde tot meer dan een miljoen streams op Spotify.Ook het nummer dat hij als laatste zong, wat hij opdroeg aan zijn zeer zieke oma in het bijzonder en het verlies van dierbaren in het algemeen, bracht veel los. Beide nummers gingen viral op Youtube en verschenen in de trending lijst.

Bij deze kunnen we dus wel zeggen, Sxteen is something you might also like!

Kom in de stemming

SXTEEN boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om SXTEEN te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u SXTEEN wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met SXTEEN viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u SXTEEN online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

SXTEEN boeken

Dus bent u benieuwd hoe u SXTEEN kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

SXTEEN boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!