The Amazing Flowers boeken?

the amazing flowers boeken
icon-clock

Tijdsduur

90 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

The Amazing Flowers boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie The Amazing Flowers

Een band dje je vanaf het eerste moment vastneemt en niet meer loslaat? The Amazing Flowers is die band! Voor je het weet heb je je volledig overgegeven aan de vette beats en tijdloze muziek, sta je mee te brullen en te shaken op hits van vroeger en nu en dit aan een tempo dat je nauwelijks kan bevatten. #meettheflowers

Boekingen The Amazing Flowers

Dit zevental bewijst zichzelf al 10 jaar op de Vlaamse podia met hun wervelende shows. Talloze partyhits van vroeger en nu passeren tegne hoog tempo en brengen overal ambiance. Palm Parkies, De Gentse feesten, radio MNM, Vlaanderen Muziekland, Marktrock, … Op al deze podia waren de flowers te gast en voelen ze zich thuis. Disco, vette dansbeats, pop, rock, R&B, al deze stijlen vloeien naadloos in elkaar over in een visuele show die iedereen in beweging brengt. Be ready for an epic party, be ready to #meettheflowers!

Kom in de stemming

The Amazing Flowers boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om The Amazing Flowers te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u The Amazing Flowers wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met The Amazing Flowers viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u The Amazing Flowers online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

The Amazing Flowers boeken

Dus bent u benieuwd hoe u The Amazing Flowers kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

The Amazing Flowers boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!