The Elton Show boeken?

the elton show boeken
icon-clock

Tijdsduur

120 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

The Elton Show boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie The Elton Show

The Elton Show is een spectaculaire live eerbetoon aan de grote hits van Elton John, uitgevoerd door de Italiaans-Australische, en internationaal bekende singer-songwriter C.J. Marvin. Deze show biedt uniek entertainment en daarom meer dan alleen een ‘optische’ imitatie. The Elton Show is een vrolijke en sprankelende show en ademt de bijzondere, magische spirit van Elton John en zijn muziek. In de afgelopen decennia zijn onze muzikale levens gevormd door Elton’s Grammy bekroonde liedjes voor miljoenen van ons. Samen met zijn extravagante stijl en dynamische uitvoeringen werd hij een legende in de wereld van de popmuziek.

CJ Marvin past perfect in de rol, draagt uitzinnige en bonte kostuums, getrouwe exemplaren van de originelen, die speciaal voor de show zijn gemaakt. Zingt en speelt piano, samen met zorgvuldig geselecteerde muzikanten, waaronder Charlie Morgan, die 13 jaar lang Elton’s officiële drummer was. De show heeft betrekking op 4 decennia van ongelooflijke muziek uit de jaren ’70 tot de dag van vandaag met veel van de grootste hits van Elton: de tijdloze Your Song en rockers als Saturday Night’, All Right for Fighting’, I’m Still Standing’, Can you feel the love Tonight, tot en met de laatste opnames van het hitalbum ‘The Captain & the Kid’.

Boekingen The Elton Show

Laat je meeslepen met de grootste hits van Elton John, uitgevoerd door de internationale bekende zanger en songwriter C.J. Marvin. Direct uit Melbourne, Australië ’the most explosive and colourful tribute to Elton John!’ CJ Marvin performt even briljant als Elton John en wanneer C.J. Marvin zingt en begeleidt wordt door zijn negenkoppige live band en zijn achtergrondzangeressen, zou je denken dat het Elton zelf was!

CJ werd ooit persoonlijk uitgenodigd op een show van Elton in Milaan. Terwijl Elton met zijn band in de lobby wachtte op de limousine, nam CJ plaats achter de vleugel en begon werk van Elton te spelen. Na het geïmproviseerde optreden zei Elton: ‘You are the best me I ever heard’! Laat je meeslepen met de grootste hits van Elton John!

De Elton Show is een avond vol spectaculair entertainment en een groet gewijd aan de muziek en de energie van Rocket Man. Laat je fascineren door één van de meest geliefde en iconische artiesten ter wereld en beleef een onvergetelijke avond met The Elton Show.

Kom in de stemming

The Elton Show boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
813 beoordelingen Laatste beoordeling: 9 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om The Elton Show te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u The Elton Show wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met The Elton Show viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u The Elton Show online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

The Elton Show boeken

Dus bent u benieuwd hoe u The Elton Show kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

The Elton Show boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!