The Good Vibes Band boeken?

the good vibes band boeken
icon-clock

Tijdsduur

3 x 45 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

The Good Vibes Band boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie The Good Vibes Band

Dé high-end coverband die garant staat voor een geweldige feestavond en good vibes only! Met een herkenbare en dansbaar repertoire en de invloeden van Pop, Funk en Soul zorgen de professionele muzikanten en prachtige zangeressen voor een heerlijk live geluid op uw event. The Good Vibes Band; een muzikale sensatie. Ervaar het zelf!

Boek nu The Good Vibes Band samen met Good Vibes DJ en uw gasten zullen de dansvloer niet meer verlaten. Dé garantie voor succes, een geslaagd event en good vibes only!

Nu ook met Good Vibes DJ. Een coverband of een DJ? U hoeft niet meer te kiezen, want we hebben het allebei. Kies voor The Good Vibes Band in combinatie met onze eigen Good Vibes DJ. De band en DJ wisseln elkaar af en op deze manier genieten de gasten non-stop van de grootste hits, de beste classics en de meest herkenbare meezingers! Deze allround DJ voelt perfect aan wat uw gasten nodig hebben voor een geslaagd event en een fantastisch feest.

Boekingen The Good Vibes Band

Een breed repertoire. Een feest is natuurlijk niet compleet zonder goede muziek. Met liefde voor de muziek en invloeden van Pop, Funk en Soul, hebben we een breed repertoire opgebouwd die zich alleen maar blijft uitbreiden. Van Disco Classics, hits uit de 80’s en 90’s, tot nummers van nu. Een muzikale mix die zorgt voor een feest der herkenning en dat al uw gasten op de dansvloer zullen staan.

Met The Good Vibes Band haalt u een high-end coverband in huis, die garant staat voor kwaliteit en een geweldige feestavond. Good Vibes zullen zowel op het podium als op de dansvloer te ervaren zijn. Maar liefst 9 muzikanten op het podium, 2 zangeressen, een drummer, een toetsenist, een gitarist, een bassist, een percussionist, een trompettist en een saxofonist. Dat zijn 9 muzikanten die er met elkaar al een Good Vibes feest van maken en hun enthousiasme is aanstekelijk. Met leutige dansjes en gezelligheid, brengen zij het feest op gang. Maar zeker 9 professionele muzikanten, die uit alle hoeken en gaten van Nederland komen en al jaren te vinden op alle podia van het land. Genoeg expertise in huis voor een fantastische feestavond!

Kom in de stemming

The Good Vibes Band boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om The Good Vibes Band te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u The Good Vibes Band wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met The Good Vibes Band viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u The Good Vibes Band online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

The Good Vibes Band boeken

Dus bent u benieuwd hoe u The Good Vibes Band kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

The Good Vibes Band boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!