The Neil Diamond Project boeken

The-Neil-Diamond-Tribute-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

The Neil Diamond Project boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie The Neil Diamond Project

The Neil Diamond Project is een tribute van Neil Diamond met Georges Lotze als frontman. Hij gooide hoge ogen bij “The Voice Senior“ met zijn schitterende vertolkingen van Neil Diamond waarbij publiek en jury unaniem lovend en enthousiast waren!

Georges Lotze boeken

Begeleidt door zijn 10-koppige fantastische band zingt hij het meest bekende repertoire van Neil Diamond en zijn zij sinds 2020 niet meer weg te denken uit de Nederlandse theaters met hun tours door heel Nederland. Met bekende hits als o.a. “I am I Said” , “Song, sung blue”, “September Morn en niet te vergeten “Sweet Caroline” en natuurlijk nog veel meer klassiekers!

Boekingen The Neil Diamond Project

2023 begint de groep met een nieuw avontuur, zij zijn namelijk te zien in het tweede seizoen van The Tribute – Battle of the bands. Zullen zij hun doel bereiken en op 22 april aanstaande onderdeel zijn van de show in de Ziggo Dome? Volg het vanaf 7 januari elke zaterdag om 20.00 uur op SBS6!

Kom in de stemming

The Neil Diamond Project boeken

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
795 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 dag geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om The Neil Diamond Project te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u The Neil Diamond Project wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met The Neil Diamond Project viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u The Neil Diamond Project online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

The Neil Diamond Project boeken

Dus bent u benieuwd hoe u The Neil Diamond Project kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

The Neil Diamond Project boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!