The Party Crashers boeken

the party crashers boeken
icon-clock

Tijdsduur

3 x 45 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid/licht tot 300 personen

The Party Crashers boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie The Party Crashers

Dé coverband om van jouw event een feest te maken. The Party Crashers is een coverband die bestaat uit zes vrienden die zich onopgemerkt tussen het feestende publiek bewegen… Ze staan niet op de gastenlijst maar veroveren al snel het podium.

The Party Crashers hebben maar één doel: de zaal helemaal op z’n kop zetten! Strak in pak en dol van enthousiasme springen ze op het podium en binnen no time staat de dansvloer vol… 100% feestgarantie!

Boekingen The Party Crashers

Het repertoire bestaat uit een non-stop mix van de lekkerste hits van nú, disco, soul, pop, rock, dance en uitstapjes naar de 80’s en 90’s! Daarnaast speelt The Party Crashers op verzoek natuurlijk ook uw favoriete artiest!

The Party Crashers bestaat uit vier professionele muzikanten en een geweldige zangeres & zanger. Boek deze te gekke coverband als het féést mag zijn en de dansvloer vol mag.

Tip: The Party Crashers Dj

Om uw feest nóg completer te maken en om er voor te zorgen dat er gedurende de hele avond non-stop muziek uit de speakers knalt, nemen wij graag onze eigen Dj mee. Onze compacte en stijlvol verlichte Dj booth creëert een professionele uitstraling op jullie feest. Tot in de kleine uurtjes de voetjes van de vloer!

Kom in de stemming

The Party Crashers boeken

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om The Party Crashers te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u The Party Crashers wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met The Party Crashers viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u The Party Crashers online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

The Party Crashers boeken

Dus bent u benieuwd hoe u The Party Crashers kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

The Party Crashers boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!