The PianoHouse boeken?

icon-clock

Tijdsduur

3 x 45 minuten

icon-music

Geluid

Incl. licht / geluid tot 300 personen

icon-notice

Opmerking

Vanaf prijs, meerdere boekingsmogelijkheden

The PianoHouse boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie The PianoHouse

The Pianohouse werd eind 2005 opgericht door Ernesto Oosthuizen.
Als singer-songwriter, zichzelf begeleidend op de piano won hij in 2001 de Grote Prijs van Nederland.

Amerikaanse pianobars fascineerden hem. De entertainende pianist, flexibel inspelend op sfeer door het honoreren van verzoeknummers moest de basis zijn van zijn eigen Hollandse concept. Duidelijk anders dan de collega’s op de boulevard van Scheveningen, met een mix van ervaren en jonge talentvolle muzikanten en allround repertoire in een frisse en sprankelende uitvoering.

Boekingen The PianoHouse

Maandenlange audities leverden het gewenste resultaat: 4 pianisten,2 bassisten en 2 drummers vormen nu met Ernesto het ijzersterke collectief ‘The Pianohouse’. Een groep gelouterde professionele muzikanten. De onderlinge ‘chemie’ is groot. Drie pianisten, elk met een volledig eigen sound en “smoel” rouleren op een showavond. Daarbij vakkundig ondersteund door bas en drums.

De muzikanten houden op ieder moment ‘feeling’ met het publiek. Speciale Pianohouse-bierviltjes dienen als verzoekaanvragers. Ze worden massaal op de twee gouden vleugels gedeponeerd waarna de indiener op zijn /haar wenken wordt bediend. Zelf meezingen mag ook. The Pianohouse begeleidt je graag op weg naar eeuwige roem.

Met The Pianohouse bepaal jezelf je muzikale sfeermenu!

De volgende settings zijn er mogelijk bij The PianoHouse

The PianoHouse

The Pianohouse is de kameleon in de muziekentertainment. The Pianohouse spelen en ‘kleuren’ in op de situatie. Muzikaal maatwerk is voor hun allesbehalve een cliche. The Pianohouse dijt uit of krimpt in. Op de voor of achtergrond. Stevig of soft. Repertoire wordt moeiteloos aan een thema of sfeer aangepast. U vraagt wij spelen! 3 pianisten, een bassist en een drummer zorgen moeiteloos voor een onvergetelijke avond! Geschikt voor bedrijfsfeesten, dorpsfeesten, bruiloften et cetera.

The PianoRoom

The Pianoroom De kleine setting bestaat uit twee pianisten die hun vak verstaan. Het publiek gooit de verzoekjes op de piano’s en mag zelf ook meezingen. De twee vleugels zorgen voor een prachtig sfeerplaatje..
Bij uitstek geschikt voor sfeervolle achtergrond tijdens recepties, bruiloften, verjaardagen, productpresentaties of zakenbeurs, of gewoon als entertainment in cafe of restaurant .. alles kan!

Guitar @ Pianobar

Guitar @ the Pianobar .. Deze setting bestaat uit een pianist/zanger en een gitarist/zanger … Het publiek gooit de verzoekjes op de piano en mag zelf ook meezingen. De piano en gitaar zorgen voor een prachtige klankkleur.. Zeer geschikt voor sfeervolle bruiloften, verjaardagen, achtergrond tijdens recepties, productpresentaties of zakenbeurs, of gewoon als entertainment in cafe of restaurant .. alles kan!

The PianoHouse XL

The Pianohouse XL … De naam zegt het al.. De grootste setting van The Pianohouse.. De klant is koning en de koning mag dus kiezen wat hij wil .. een extra zangeres? en nog een Gitarist? .. Alles kan en mag! Deze setting is uitermate geschikt voor grote feesten, zowel openbaar als besloten.. maar ook op een bruiloft, waar even extra uitgepakt mag worden, zal The Pianohouse XL tot zijn recht komen!

Rhythm @ The Pianobar

Een pianist/zanger, gitarist/zanger of beide, aangevuld met een fantastische percussionist zorgen voor optimale interactie met het publiek. Deze setting kun je natuurlijk ook uitbreiden met een tweede pianist/zanger erbij. De percussie klinkt niet zo hard als een drumstel, maar swingt niet minder .. Erg geschikt voor de wat kleinere feesten, waar toch wat extra body aan moet worden gegeven… Bruiloften, kleine zalen tot 150 personen

Kom in de stemming

The PianoHouse boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om The PianoHouse te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u The PianoHouse wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met The PianoHouse viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u The PianoHouse online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

The PianoHouse boeken

Dus bent u benieuwd hoe u The PianoHouse kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

The PianoHouse boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!