The Rivals boeken?

The-Rivals-boeken
icon-clock

Tijdsduur

2 x 60 minuten of 3 x 45 minuten

icon-music

Geluid

Excl. licht / geluid

The Rivals boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie The Rivals

en feest bouwen met de hits van toen zonder alle mash-ups maar juist in de volledige originele uitvoering? The Rivals maken het voor je waar! Deze 4 jonge, gedreven muzikanten brengen je een feest der herkenning als nooit tevoren. In het hoogseizoen van 2019 speelde deze coverband tijdens hun “Heroes Summer Tour” op maar liefst 11 verschillende campings verspreid door heel Europa. Dankzij het succes van deze tour werden daar nog 2 moddervette optredens aan vastgeplakt, waaronder de Grand Prix in Spa en stonden zij als headliner op Äpfelfest Bollendorf in Zuid-Duitsland. Toch zijn deze guys niet voor een gat te vangen. Daarom spelen zij het liefst op tentfeesten, bruiloften, festivals, verjaardagen oftewel gelegenheden om een flink feest te knallen.

Boekingen The Rivals

Binnen 150 minuten komen alle grote meezingers voorbij; van The Golden Earring tot The Police, Doe Maar, Genesis, Kiss, Dire Straits and so on & so on… In de 6 jaar dat de band nu actief is hebben de heren op ruim 200 verschillende podia gestaan in binnen- en buitenland. The Rivals zorgen gegarandeerd voor een spektakel op ieder evenement!

Kom in de stemming

The Rivals boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
813 beoordelingen Laatste beoordeling: 7 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om The Rivals te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u The Rivals wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met The Rivals viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u The Rivals online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

The Rivals boeken

Dus bent u benieuwd hoe u The Rivals kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

The Rivals boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!