The Wedding Crashers boeken?

the wedding crashers boeken
icon-clock

Tijdsduur

3 x 45 minuten

icon-music

Geluid

Incl. licht / geluid tot 200 personen

icon-notice

Opmerking

Spelen uitsluitend op bruiloften /Excl. reiskosten

The Wedding Crashers boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie The Wedding Crashers

The Wedding Crashers komen stiekem via de achterdeur binnen. Deze vijf vrienden staan niet op de gastenlijst en mengen zich onopgemerkt tussen het publiek en het bruidspaar…

The Wedding Crashers hebben maar één doel: de zaal helemaal op z’n kop zetten! Strak in pak en dol van enthousiasme springen ze op het podium en binnen no time staat de dansvloer vol… 100% feestgarantie!

Het repertoire bestaat uit een non-stop mix van de lekkerste hits van nu, disco, soul, pop, rock, dance en uitstapjes naar de 80’s en 90’s! Daarnaast speelt The Wedding Crashers natuurlijk ook jullie verzoeknummer!

Boekingen The Wedding Crashers

The Wedding Crashers bestaat uit vier professionele muzikanten en een geweldige zangeres. Zij staan ook regelmatig op het podium met artiesten als Frans Bauer, Xander de Buisonjé en Handsome Poets.

Hebben jullie meer dan 200 gasten of willen jullie door tot in de kleine uurtjes? Extra uitpakken kan natuurlijk altijd! Omdat elke bruiloft anders is, is het fijn dat jullie wensen van te voren besproken worden om jullie feest zo persoonlijk mogelijk te maken. Wij komen graag een keer bij jullie langs!

Een avondvullend optreden van The Wedding Crashers is compleet en betaalbaar. Bovendien komen jullie achteraf niet voor verrassingen te staan, waardoor jullie een onvergetelijke avond kunnen beleven.

Kom in de stemming

The Wedding Crashers boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om The Wedding Crashers te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u The Wedding Crashers wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met The Wedding Crashers viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u The Wedding Crashers online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

The Wedding Crashers boeken

Dus bent u benieuwd hoe u The Wedding Crashers kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

The Wedding Crashers boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!