Thomas Brok (Korthom) boeken?

thomas brok korthom boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

N.v.t.

Thomas Brok (Korthom) boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Thomas Brok (Korthom)

Thomas Brok (24) is YouTuber, ondernemer en student Master New Media & Digital Culture aan de Universiteit van Amsterdam. Naast het ‘YouTuben’ en studeren houdt hij zich graag bezig met het geven van lezingen of het vastleggen van bedrijfsevenementen door te vloggen.

Thomas begon in 2012 hobbymatig met zijn Engelse YouTube kanaal, om na een viral video in 2015 te switchen naar Nederlandstalige video’s. Niet wetende dat hij later van zijn hobby zijn bedrijf zou kunnen maken. In 2017 maakte hij zijn meest explosieve groei. In dat jaar groeide niet alleen zijn kanaal KORTHOM van 22.000 naar 110.000 abonnees, maar startte hij ook de kanalen Spaze (50k abonnees) en GirlTalk (20k abonnees).

Boekingen Thomas Brok (Korthom)

Inmiddels bereiken zijn kanalen samen tussen de 1,5 en 2 miljoen weergaven per maand en heeft Thomas zijn plannen voor de toekomst al uitgestippeld. De praktische kennis die voortkomt uit zijn YouTube carrière vult hij theoretisch aan in de collegezaal, zo deed hij voor zijn BA scriptie onderzoek naar YouTubers, intimiteit, authenticiteit en de reden dat jongeren liever naar YouTube kijken dan televisie. Thomas weet wat online werkt, begrijpt wat jongeren willen zien en werkt graag aan formats. Deze kennis en zijn ervaringen deelt hij graag met bedrijven, daarnaast kan hij veel vertellen over algoritmen en duikt hij graag de analytics in.

Kom in de stemming

Thomas Brok (Korthom) boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Thomas Brok (Korthom) te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Thomas Brok (Korthom) wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Thomas Brok (Korthom) viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Thomas Brok (Korthom) online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Thomas Brok (Korthom) boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Thomas Brok (Korthom) kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Thomas Brok (Korthom) boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!