Time Out boeken?

time out boeken
icon-clock

Tijdsduur

3 x 45 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Time Out boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Time Out

Coverband Time Out brengt je op een hoger level met strakke beats van vier muzikanten en een geweldig stemgeluid van twee swinging zangeressen, samen met de bassist-zanger. De band komt uit de omgeving Tilburg-Waalwijk, is zeer ervaren en bestaat ruim 25 jaar. Alleen muziek van topartiesten uit de genres r&b en soul en bekende disco- en popnummers komen voorbij. Denk aan nummers van Aretha Franklin, Chaka Kahn, Michael Jackson en Donna Summer, maar bijvoorbeeld ook Bruno Mars, Beyoncé of Alicia Keys.

Boekingen Time Out

Dus swingend wordt het zeker, maar… Als je liever een easy setje wenst of een akoestische setting, dan kan dat ook. Of een combinatie. Time Out staat bekend om spontaniteit en interactie met het publiek. Je feest wordt vanzelf een gezellig swingfestijn. Time Out is veelzijdig, wel zo prettig!

Wil je kwaliteit, spontaniteit en uitstraling, boek dan Time Out voor je feest of event en het optreden zal nog lang in ieders geheugen staan…

Akoestische Time Out

Is de kleine variant van de band. Met dezelfde dynamiek en harmony zingen de twee zangeressen, begeleid door een gitarist en percussionist ‘easy’ covers in de stijl van soul, jazz en r&b.

Heerlijk als achtergrond tijdens diners, op recepties of ‘relaxed’ in de kroeg tijdens warme zomeravonden of koude winterdagen.

Time Out XL

Band Time Out heeft een standaard bezetting van 6 bandleden. Wil je meer ‘ballen’ op het podium en de nummers nóg meer laten knallen, dan is de band uit te breiden met:

  • een percussionist
  • een zanger
  • een saxofonist en/of trompetist

Vraag naar de mogelijkheden

Time Out Trouwceremonie

Ook is Time Out te boeken voor tijdens een trouw-ceremonie, -receptie of -diner. Of bij bedrijfsevenementen, zoals bij beurzen of bedrijfsdiners. Een kleine setting van de band komt dan op de achtergrond muzikale invulling aan je event geven.

Dit kan met 1 of 2 zangeressen, begeleid met gitarist of pianist. Ook verzoeknummers zijn hierbij mogelijk.

Kom in de stemming

Time Out boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 14 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Time Out te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Time Out wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Time Out viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Time Out online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Time Out boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Time Out kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Time Out boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!