Tokyo Rooz boeken?

tokyo rooz boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Tokyo Rooz boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Tokyo Rooz

Tokyo Rooz is een countryduo bestaande uit Ron Lieberton en zijn vrouw Henny Kalalo, geen onbekende namen in de muziekbranche. Henny werd geboren in Indonisië en verhuisde in 1965 naar Limburg. Haar vader was een groot bewonderaar van Jim Reeves, Buck Owens, Skeeter Davis en andere countrygrootheden. Henny zong graag met de plaatjes mee en kwam terecht in allerlei orkestjes. Zo was ze zangeres bij de Goldwings en vervolgens zangeres bij de band Crossroad. Bij de band Crossroad viel Ron Lieberton in als bassist en al snel ontstond er een harmonie die al snel meer dan alleen muzikaal werd.

Ron had op dat moment al een uitgebreide muzikale carrière achter de rug. Hij speelde bij Long Tall Earny & The Shakers, The Liberators en Vandale, oogstte internationale successen met Zinatra en was lid van de Schintaler. Hij studeerde klassiek piano, kreeg basgitaar les van de bassist van Don McLean en deed een conservatoriumopleiding. Na zijn Zinatra-periode werkte Ron als assistent technicus en technicus in de Wissel-oordstudio’s in Hilversum en vervolgens in Weert in de Telstarstudio’s van 1992 tot 2009. Hierna bouwde Ron zijn eigen studio in Schalbruch, de meest westelijke plaats van Duitsland op de grens met Susteren.

Boekingen Tokyo Rooz

Ron en Henny treden op als duo en hebben grote successen met de countrymedleys in Duitsland. Zo mocht het duo in maart 2016 de Fachmedienpreis 2016 als beste internationale countryduo in ontvangst nemen. Ook Nederland en België lopen nu warm voor Tokyo Rooz. Tokyo Rooz beschikt over een gevarieerde setlist met bekende nummers uit de jaren 60, 70 en 80 die ze in een eigen jasje hebben gestoken. ‘Jambalaya’, ‘Send me the pillow you dream of’, ‘Blanket on the ground’, het zijn maar drie van de vele evergreens die opnieuw tot leven komen dankzij het zangduo Tokyo Rooz. Het optreden begint met een pakkende versie van “Bad moon rising”, waarna Henny en Ron de aandacht vast houden tot de laatste noot van hun optreden.

Hun eerste album: Wildflowers – Tokyo Rooz is opgenomen in hun eigen studio in Schalbruch, met medewerking van een keur aan bekende Nederlandse countrymusici, Joost van Es (viool), Dick van Altena (akoestische gitaar) en een begeleidende band bestaande uit: Ronald Jeurissen (slagwerk), Otto Tuasuun (gitaar), Johan Janssen (pedaalsteelgitaar) en Richard Visser (toetsen). Met deze samenstelling willen ze, naast het optreden als duo, ook gaan optreden.

Kom in de stemming

Tokyo Rooz boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Tokyo Rooz te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Tokyo Rooz wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Tokyo Rooz viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Tokyo Rooz online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Tokyo Rooz boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Tokyo Rooz kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Tokyo Rooz boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!