Top 40 Plus Show boeken?

Top-40-Plus-boeken
icon-clock

Tijdsduur

240 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Top 40 Plus Show boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Top 40 Plus

De Top 40 Plus show is een interactieve video show met de hits uit de 80’s 90’s en Zeroes. Tijdens deze show herleef je weer de grootste hits uit deze periode. Deze hits zijn niet alleen te horen maar ook te zien. De hits worden ondersteund met de originele video clips uit die tijd. Je hoort dus niet alleen de hits, maar je ziet ze ook. De DJ’s hebben een zeer uitgebreide collectie van Hits en video clips bij zich.

Boekingen Top 40 Plus

Dus de meeste hits uit die tijd zijn wel aanwezig en worden op verzoek dan ook gedraaid. Ook is er de mogelijkheid om DJ Erik de Zwart erbij te boeken. Voor een meer gage zal Mister Top40 dan ook 2 uur de grootste hits uit deze periode draaien. En zeg je Top 40, dan zeg je Erik de Zwart, Mister Top 40. Van hem is dan ook dit nieuwe concept: Top 40Plus. Hét antwoord op de steeds groter wordende groep 40-ers die een leuke avond uit willen.

De hoogste nieuwe binnenkomer

DJ Juri V (bekend van onder meer Radio Veronica) en optioneel Erik de Zwart draaien de grootste hits uit de Top 40 uit de jaren 70, 80 & 90, ondersteund door een interactieve videoclip show. De Top 40 Plus show zou wel eens de hoogste nieuwe binnenkomer kunnen worden dit jaar in evenementenland. Laat je verrassen door de Top 40 Plus show en het wordt gegarandeerd een enorm Dans Spektakel.

Kom in de stemming

Top 40 Plus Show boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Top 40 Plus Show te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Top 40 Plus Show wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Top 40 Plus Show viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Top 40 Plus Show online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Top 40 Plus Show boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Top 40 Plus Show kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Top 40 Plus Show boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!