Totally Spice boeken?

totally spice boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

icon-notice

Opmerking

Spice Girls Tribute

Totally Spice boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Totally Spice

De geruchten doen al langer de ronde over een reünie van de Spice Girls. Zolang het hierbij blijft is dit het beste alternatief om de populairste meidengroep ooit te evenaren. Het zijn deze Scary Spice, Sporty Spice, Baby Spice, Giner Spice en Posh Spice die daadwerkelijk de term ‘girl power’ in ere houden.

Totally Spice staat ook wel bekend als de beste tribute van the Spice Girls. De optredens zijn helemaal live en alle welbekende dansmoves komen voorbij. De perfecte zang en dans combinatie.

Boekingen Totally Spice

Vanzelfsprekend komen tijdens een show van Totally Spice alle grote hits voorbij. Denk aan “Wannabe”, “Why Do You Think You Are”, “Spice Up Your Life”, “Stop”, “Say You’ll Be There” en “Viva Forever”. Een feest der herkenning is met deze ‘millionsellers’ van the Spice Girls gegarandeerd.

Totally Spice is een veelgevraagde act tijdens de tegenwoordig in het uitgaansleven zo populaire “90’s parties”. Maar een optreden van de meidengroep is evenzogoed een verrijking voor het programma van andersoortige feesten.

Kom in de stemming

Totally Spice boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Totally Spice te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Totally Spice wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Totally Spice viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Totally Spice online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Totally Spice boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Totally Spice kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Totally Spice boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!