Trane met Tuite boeken?

trane met tuite boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 300 personen

icon-notice

Opmerking

Vanaf prijs, meerdere boekingsmogelijkheden

Trane met Tuite boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Trane met Tuite

Trane Met Tuite speelt: Een flinke dosis heerlijk ellendige Nederlandse Smartlappen, verrijkt met aanstekelijke Limburgse Texmex en degelijke Duitse Evergreens. Lekker meezingen, walsen en genieten van zielekietelende gitaarsolo’s. Vlotte interactie met het publiek door met hen te spelen en te betrekken bij het optreden.

Trane Met Tuite is: (contra)Bas en Zang: Roland. Frontman van het eerste uur. Zijn muzikaliteit wedijvert met zijn zucht naar theater. Heeft het Trane Met Tuite ei uitgebroed, gepeld, gebakken, opnieuw geroerd en gekruid. Gitaar en Zang: Jeroen. Neerlands meest bevlogen gitaarleraar in het vooraanstaande Poppodium Grenswerk. Hij zingt de sterren van de hemel. Drum en zang: Jeroen. Houdt al jááááren de stokken vast bij Limburgs meest favoriete feestband Minsekinder. Hij is ondeugend èn al zou zijn postuur het tegendeel doen vermoeden, reete strak.

Boekingen Trane met Tuite

Trane Met Tuite kent alle Smartlappenfestivals van het land en alle smartlappenfestivals kennen Trane Met Tuite. Van noord tot zuid op Koninginne- en Koningsdagen. Zomerfestivals zoals het Venlose Zomerparkfeest, Nijmeegse Vierdaagse feesten We hebben gespeeld op radio en tv. Meestal in Nederland, maar ook Duitsland, België en zelfs Singapore en China mogen we op ons lijstje zetten!

Een greep uit ons repertoire

Trane met Tuite kent een groot repertoire, enkele voorbeelden zijn o.a. De clown, Manuela, tweedehandsmartlappenwals, De fles, Je veux d’l’amour, Manuela, 2 generaties Hazes, Smoorverliefd, Atemlos.

De Trane Met Tuite caravan

De Trane Met Tuite caravan is een mobile podium van waaruit we in uw theater, op straat of tijdens een festival het feest met jullie delen.

Kom in de stemming

Trane met Tuite boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Trane met Tuite te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Trane met Tuite wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Trane met Tuite viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Trane met Tuite online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Trane met Tuite boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Trane met Tuite kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Trane met Tuite boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!