Tribute to Toto boeken

Tribute-to-Toto-boeken
icon-clock

Tijdsduur

1 x 60 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Tribute to Toto boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie

De Nederlandse tributeband TRIBUTE TO TOTO brengt de muziek van TOTO terug naar de Nederlandse podia! Met hits als “Rosanna”, “Hold The Line” en “Africa” staat deze band garant voor een onvergetelijke show vol muzikale hoogtepunten! De band bestaat uit ervaren muzikanten die, net als TOTO, alle muzikale grenzen verkennen.

Boekingen Tribute to Toto

In 2024 verscheen Tribute to TOTO in seizoen 3 van het tv-programma ‘The Tribute – Battle of the Bands’ op SBS6. Hier vertolkte de band wekelijks een klassieker van TOTO en kregen de bandleden zelfs de kans om de originele TOTO-bandleden te ontmoeten! Ook zij waren onder de indruk van deze band, en Steve Lukather gaf zijn goedkeuring met de woorden: “You guys are great man, thank you for keeping our music alive!”

Tribute to Toto neemt je terug naar de jaren 80 en 90

Met iconische synthesizer-solo’s, vurig gitaarwerk en de kenmerkende Porcaro-grooves, weet deze tributeband je te verrassen met hun optreden. De muziek van TOTO domineerde de hitlijsten in de jaren 80 en blijft na veertig jaar nog steeds enorm populair.

Tribute to TOTO neemt je mee terug naar de jaren 80 en 90, en zal elke fan en luisteraar meeslepen in het verhaal van een van de meest geliefde bands aller tijden!

Kom in de stemming

Tribute to Toto boeken

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Tribute to Toto te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Tribute to Toto wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Tribute to Toto viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Tribute to Toto online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Tribute to Toto boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Tribute to Toto kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Tribute to Toto boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!