Tropical Kids Party – Klein huren?

tropical kids party klein huren
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Incl. tropische / zomerse muziek

Tropical Kids Party - Klein boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Tropical Kids Party – Klein

Voordelig Tropische Attracties boeken met de Tropical Kids Party. Moet je van de zomer een leuk evenement organiseren en heb je daar tropische attracties voor nodig? Denk dan eens aan onze Tropical Kids Party’s. Complete pakketten met tropische attracties geschikt voor allerlei soorten evenementen, braderieën, markten, festivals, tropische evenementen en vele andere.

Inhuren Tropical Kids Party – Klein

De Tropical Kids Party – Klein bestaat uit:

 • Spring- en Speelkussen Dolfijn (afmetingen 5,2 x 5 x 3,2 mtr. (lxbxh)
 • Tropische Schminkstand
 • Tropische toegangspoort
 • Kokosnoot vangen
 • Een muziekinstallatie met tropische / zomerse muziek

Specificaties Tropical Kids Party – Klein

 • Begeleiding door 3 personen in tropische outfit
 • 4 vrije stroomgroepen van 220 volt / 16 ampère

Tropical Kids Party – Klein huren?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

 • Grootste aanbod van Nederland en België
 • Wij denken met u mee van A tot Z
 • Hoge klantenwaardering
 • Snelle reactie tijd
 • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
798 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Tropical Kids Party – Klein te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Tropical Kids Party – Klein wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Tropical Kids Party – Klein viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Tropical Kids Party – Klein online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Tropical Kids Party – Klein boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Tropical Kids Party – Klein kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Tropical Kids Party – Klein boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!