Tulpen Meisje boeken?

tulpen meisje boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

N.v.t.

Tulpen Meisje boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Tulpen Meisje

Het ‘Tulpenmeisje’ is een typische Hollandse Hostess! Deze stijlvolle hostess gekleed in een Delfts blauw kostuum deelt kleurige Hollandse tulpen uit aan uw gasten. Met het uitdelen van deze oer-Hollandse bloemen is zij de perfecte eyecatcher op een Hollandse thema avond. Een traditioneel en oer-Hollands gebaar in een exclusief en modern jasje waar uw gasten absoluut van onder de indruk zullen zijn!

Een Tulpenmeisje is ook erg leuk in combinatie met een van onze Stroopwafelmeisjes. Zij brengen stralende Hollandse gezelligheid en zijn unieke eyecatchers die een Hollands thema naar het volgende niveau tillen! Tulpen bloeien enkele maanden, maar ons Tulpenmeisje bloeit het hele jaar door!

Boekingen Tulpen Meisje

Kostuum details

  • Er zijn diverse kleuren en modellen beschikbaar in ons assortiment, waardoor wij u verschillende variaties kunnen aanbieden;
  • Wij hebben verschillende modellen, die op diverse manieren zijn in te delen of te stylen.

Tulpen Meisje boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Tulpen Meisje te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Tulpen Meisje wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Tulpen Meisje viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Tulpen Meisje online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Tulpen Meisje boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Tulpen Meisje kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Tulpen Meisje boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!