Turbo Team boeken?

Turbo-Team-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Turbo Team boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Turbo Team

Koen en Jimmy, beter bekend als het TURBO-TEAM, zijn het meest opvallende duo dat je ooit hebt gezien. Koen met een stem zo diep als de Marianentrog en Jimmy als echte showman. Dit chaotisch creatieve duo regisseert al hun clips zelf, lijdt aan chronisch tijdtekort en heeft als hobby om de schuld bij hun management neer te leggen.

Boekingen Turbo Team

Samen zijn Koen en Jimmy een onverslaanbaar duo dat garant staat voor een show vol plezier, humor en natuurlijk fantastische muziek. Met hits als “We Gaan Voor Die Kater”, “Brabant” en “Bob Gepakt” weten ze zelfs je tante in beweging te krijgen. TURBO-TEAM is meer dan alleen een zangduo. Het zijn echte showmannen die het publiek meenemen op een onvergetelijke reis. Met hun unieke mix van muzikaliteit en charme weten ze elk publiek voor zich te winnen. Dus als je klaar bent voor een show op standje Tuuurrrbbooooooo, dan zijn Koen en Jimmy de mannen voor jou!

Boekingen Turbo Team

Koen, geboren met een microfoon in zijn handen heeft een stemgeluid dat de harten van alle aanwezigen laat smelten. Deze klinkt al door menig microfoon en op menig frequentie. Zijn liefde voor muziek heeft hij uitgebreid met het draaien op feestjes en doet dit al jaren samen met Jimmy. Toen het geniale idee kwam om samen een plaat te gaan maken, ging het roer om!

Optreden Turbo Team

Een paar zanglessen en een nieuw pakkie hebben ervoor gezorgd dat dé feestact is geboren! Jimmy voorziet in zijn dagelijks leven heel Nederland van friet en frikandellen (lekker!). Sinds 12 jarige leeftijd heb je hem al kunnen spotten op feestjes als DJ. Al van kleins af aan mee met de drive in show van de familie en sinds dien niet meer weg te slaan uit de evenementenwereld. Deze tijgernootverslaafde bom energie krijgt altijd heel het publiek met zich mee.

Kom in de stemming

Turbo Team boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Turbo Team te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Turbo Team wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Turbo Team viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Turbo Team online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Turbo Team boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Turbo Team kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Turbo Team boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!