TV Karakter Parade boeken?

tv karakter parade boeken
icon-clock

Tijdsduur

2 x 30 minuten

icon-music

Geluid

N.v.t.

icon-notice

Opmerking

Parade met 10 TV Karakters

TV Karakter Parade boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie TV Karakter Parade

U wilt op uw evenement veel reuring hebben en het liefst uw publiek ook vasthouden, dan is dit voor complete gezinnen de ideale manier om ze vast te houden.

De TV Karakter Parade is een parade die langs uw publiek loopt met minimaal 8 karakters. Denkt u aan Nijntje, de BiBaboerderij, Chloe, Ed de Beer en nog veel meer.

Boekingen TV Karakter Parade

Dit alles ondersteund door speciale wagens met grote wielen zodat ook de karakters op een verhoging staan en iedereen ze kan zien wanneer ze voorbij komen.

Als deze parade is beëindigd dan komen ze allemaal naar een van te voren aangegeven locatie waar ze met iedereen een korte Meet & Greet houden gedurende een 20 minuten.

Dit kan op een dagdeel maximaal 3 keer compleet gedaan worden.

TV Karakter Parade boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
797 beoordelingen Laatste beoordeling: 14 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om TV Karakter Parade te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u TV Karakter Parade wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met TV Karakter Parade viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u TV Karakter Parade online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

TV Karakter Parade boeken

Dus bent u benieuwd hoe u TV Karakter Parade kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

TV Karakter Parade boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!