WAWA boeken?

wawa boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

WAWA boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie WAWA

Combineer vlijmscherpe bars met ratelende flows, catchy hooks en een aanstekelijke stage presence en dan weet je waarom WAWA elk podium moeiteloos plat speelt.

Geboren in Rotterdam maar opgegroeid in Aalst. Op zijn 11e schreef WAWA zijn eerste raps. Een paar freestyles hier en daar. Al snel begon het woord rond te gaan van die “Youngin’ on the block”. Maar het is op 16-jarige leeftijd dat de rapper zijn eerste statement dropte!

Een remix van “Desiggner – Panda” veroverde de stad. Tienduizenden views later was iedereen het er over eens: WAWA is the future.

“Ik wil mijn eigen sound creëren maar dat komt wel met de tijd.” – WAWA

In 2017 dropt WAWA ‘Centen’ en ‘Getallen’, die beiden de kaap van de 100.000 views hebben behaald. Meteen volgden er optredens in Vlaamse steden zoals Antwerpen, Leuven, Aalst, Ostende waar hij elk publiek wist te imponeren.

Boekingen WAWA

In Mei 2017 opende de youngin’ op het Aalsterse hiphopfestival “Betong”. Britse grimehype AJ Tracey prees hem toen de hemel in. Het jaar daarop kwam WAWA terug als headliner. Hij zette toen het podium op zin kop in zijn eigen stad!

Jordi WAWA is de winnaar van de FunX Talent rappers only-editie. Daar ontving de rapper van de jury veel lof voor zijn “totaalplaatje als artiest”.

Kom in de stemming

WAWA boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om WAWA te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u WAWA wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met WAWA viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u WAWA online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

WAWA boeken

Dus bent u benieuwd hoe u WAWA kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

WAWA boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!