Wijbrand van der Sande boeken?

wijbrand van der sande boeken
icon-clock

Tijdsduur

240 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Wijbrand van der Sande boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Wijbrand van der Sande

Allround, persoonlijk en professioneel maatwerk zijn de steekwoorden van Wijbrand van der Sande. Zijn liefde voor Duitsland, Oostenrijk en de Duitse taal waren er de reden van om destijds Rotterdam voor deze regio te verruilen.

Zijn televisieprogramma’s ‘Gipfelstammtisch’ en ‘So schön kann Musi sein’ worden momenteel in geheel Europa uitgezonden en trekken hoge kijkcijfers.

Natuurlijk staat Wijbrand zelf vele tientallen malen per jaar in binnen- en buitenland op het podium om grote en kleinere evenementen en shows te presenteren. Dat kan een Oktoberfest zijn in een tent vol uitgelaten feestgangers of een gala in smoking in het theater. In Oostenrijk en Zuid Duitsland is hij ondertussen vaak te gast bij televisie- en radioshows, feesten, partijen en schrijft hij o.a. columns voor internationale printmedia.

Boekingen Wijbrand van der Sande

Daarnaast is Wijbrand van der Sande ook trouwambtenaar. Een prachtige functie die hij mag vervullen voor de gemeente Brummen. Echter mag Wijbrand in heel Nederland huwelijken voltrekken. Het is iedere keer opnieuw een geschenk om voor een bruidspaar al zijn vaardigheden uit de kast te mogen trekken zodat hij een onvergetelijke ceremonie kan verzorgen.

Dat geldt ook voor een laatste afscheid. Als uitvaartspreker begeleid Wijbrand nabestaanden door een respectvolle en persoonlijke afscheidsdienst.

Kom in de stemming

Wijbrand van der Sande boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Wijbrand van der Sande te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Wijbrand van der Sande wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Wijbrand van der Sande viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Wijbrand van der Sande online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Wijbrand van der Sande boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Wijbrand van der Sande kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Wijbrand van der Sande boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!