Willem Hendrikse boeken?

willem hendrikse boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Willem Hendrikse boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Willem Hendrikse

Willem Hendrikse is een veelzijdige en vakkundig musicus met meer dan 30 jaar ervaring als zanger, multi-instrumentalist, entertainer en componist.

Als zanger-gitarist brengt hij swingende muziek in diverse genres op uiteenlopende gelegenheden. Kwaliteit en entertainment komen daarbij op de eerste plaats. Hij is een flexibel inzetbaar musicus die het publiek centraal stelt en dit zich kan aanpassen aan elke situatie in overleg met de opdrachtgever.

Boekingen Willem Hendrikse

Repertoire:
U kunt kiezen uit een zeer gevarieerd repertoire in vele muziekstijlen. Onder meer Latin, Tex-Mex, Italiaans, Spaans, Caribisch, Evergreens, Pop of Country & Western.

Muziekinstrumenten:
Gitaar, requinto, basgitaar, banjo, mandoline, vihuela, guitarron, bajo, sexto, Venezolaans cuatro en Ecuatoriaanse bandolin.

Inzetbaarheid:
Feesten, bedrijfsfeesten, internationale gezelschappen, culturele evenementen, restaurants et cetera.

Er kan akoestisch-ambulant of met een geluidsinstallatie worden gespeeld.

Willem Hendrikse boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
801 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Willem Hendrikse te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Willem Hendrikse wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Willem Hendrikse viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Willem Hendrikse online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Willem Hendrikse boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Willem Hendrikse kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Willem Hendrikse boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!