Winx Club boeken?

winx club boeken
icon-clock

Tijdsduur

1 x 45 minuten

icon-music

Geluid

N.v.t.

Winx Club boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Winx Club

Winx Club is terug in Nederland om te dansen en te zingen met jullie allemaal. Winx Club op uw evenement?

Winx Club wordt wereldwijd in 130 landen vertoond, en is vertaald in 43 talen. In Nederland wordt de serie uitgezonden op Nickelodeon.

Winx Club speelt zich af in Magix, een andere dimensie waarin alle bewoners beschikken over magische krachten. Bloom, een tienermeisje dat ontdekt dat ze eigenlijk fee is vertrekt naar Magix als haar geheim uitkomt. Op de feeënschool in Magix raakt ze al snel bevriend met Stella, Flora, Tecna, Layla en Musa. Samen vormen ze een vriendinnengroep genaamd de Winx Club, en vechten ze tegen het kwaad!

Boekingen Winx Club

Meet & Greet Ontmoet en begroet de feeën van Winx Club! Winx Miniconcert Dans en zing meem et de feeën van Winx Club tijdens hun spetterende mini concert.

Bloom, Tecna, Musa, Layla, Flora en Stella zullen natuurlijk hun bekendste en grootste hits ten gehore brengen, maar ook super toffe nieuwe nummers! Na afloopt delen de Winx handtekeningen uit, en kun je natuurlijk ook met ze op de foto.

Winx Club boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Winx Club te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Winx Club wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Winx Club viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Winx Club online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Winx Club boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Winx Club kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Winx Club boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!