Xclusive boeken?

xclusive boeken
icon-clock

Tijdsduur

3 x 45 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

icon-notice

Opmerking

Allround coverband incl. 2 blazers

Xclusive boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Xclusive

Xclusive bestaat uit een groep enthousiaste en professionele muzikanten die van ieder feest een knalfeest maakt! Of het nu gaat om een tentfeest, bedrijfsfeest of bruiloft, Xclusive blaast vol energie en enthousiasme het dak er af!

Else Schreur (ex Bad Candy) vormt samen met Robert Joustra het front van Xclusive dat verder bestaat uit een superstrakke ritmesectie, twee fantastische blazers, toetsen, gitaar en percussie. Niet voor niets behoort Xclusive tot de top van de Nederlandse party- en coverbands en is daarom al jaren veel gevraagd vanwege de veelzijdigheid, muzikaliteit en repertoirekeuze.

Boekingen Xclusive

Geen feest hetzelfde; iets bijzonders, dat willen we allemaal. Xclusive zorgt voor de perfecte invulling van uw feest. Van begin tot eind stuitert de energie van het podium en sleept deze band u mee door een verrassende repertoirekeuze met mooie ballads, stevige rock, geweldige meezingers, echte discoklassiekers en natuurlijk de meest actuele Top100 nummers.

Kom in de stemming

Xclusive boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
749 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Xclusive te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Xclusive wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Xclusive viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Xclusive online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Xclusive boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Xclusive kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Xclusive boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!