Ziggi Recado boeken?

Ziggi-Recado-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Ziggi Recado boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Ziggi Recado

Ricardo Blijden wordt op 8 maart 1981 geboren in Rotterdam, maar brengt zijn jeugd door op St. Eustatius. Hij groeit op met reggae, dancehall en hiphop. Geïnspireerd door acts als Beenie Man, Bounty Killer, Sean Paul en Wyclef Jean begint hij zelf muziek te maken als Ziggy (een paar jaar later veranderd in Ziggi om verwarring te voorkomen met Ziggy Marley), een naam die hij van zijn oma heeft gekregen.

Debuutsingle ‘In My Head’

Na zijn terugkeer in Nederland begint hij meteen met opnames bj de Rock house Studio’s en uiteindelijk belandt hij bij Rock n Vibes Entertainment. Met Shanaira Rey neemt hij zijn debuutsingle ‘In My Head’ op. De clip bij het nummer is zeer vaak te zien op videozender The Box en wordt een hit op het populaire radiostation FunX. Ziggi treedt onder meer op tijdens Dancehall Extravaganza in Nighttown, Urban Style in Rotterdam en het Kwakoe Festival 2004 te Amsterdam.  De rise van Ziggi gaat gewoon door als hij met de tuddentijdse track ‘High Time’ de regaeliefhebbers weet te overtuigen van zijn talent. De track staat zes weken op nummer 1 in de Xchart van FunX. Het levert hem ook een nominatie op voor een MOBO Award (Music Of Black Origin). Na een remixsessie met de Jamaicaanse grootheid Turbulence voor het nummer Notorious, gaat Ziggi begin december de Rock ‘N Vibes studio in met de Jamaicaanse superster Elephant Man.

Boekingen Ziggi Recado

Het tweetal neemt het nummer ‘Inna Mi Bed’ op dat verschijnt op het debuutalbum van Ziggi. In januari 2006 staat Ziggi op Noorderslag en later is hij ook te zien op Lowlands.

Kom in de stemming

Ziggi Recado boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Ziggi Recado te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Ziggi Recado wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Ziggi Recado viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Ziggi Recado online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Ziggi Recado boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Ziggi Recado kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Ziggi Recado boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!