Zingend te Paard boeken?

zingend te paard boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Zingend te Paard boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Zingend te Paard

Openingsact of show te paard nodig? Wij bedenken en produceren voor u een spectaculaire act te paard! Meerdere paarden behoren ook tot de mogelijkheid. Voor een opening van een evenement of bijvoorbeeld tijdens een huwelijk.

U wilt een openingsact of show boeken met een prachtig paard in de hoofdrol? Onze zangeres Rosanna beheerst de moeilijke techniek om al paardrijdend prachtig te kunnen zingen. In de basis show van ca. 10 minuten brengt zij herkenbare zangnummers te paard. Dit kan in stilstaand, stapvoets maar ook in draf! Rosanna is artiest en als hobby heeft haar paarden, 3 friezen, 1 andaluus en 1 shetlander. Rijdt veel wedstrijden, geeft les en jureert voornamelijk in de dressuur.

Werk en hobby heeft ze samengevoegd en hieruit is de show “Zingend te Paard” ontstaan. Samen hebben ze shows gegeven tijdens o.a. Jumping Amsterdam, 125 jarig bestaan van KFPS (Koninklijke Frieze Paarden Stamboek). De show kan zowel binnen als buiten worden gepresenteerd.

Boekingen Zingend te Paard

Ook wordt de show, indien gewenst, verzorgd met slagwerkers, prachtige doekendans of geheel voor u op maat gemaakt. Rosanna heeft de perfecte controle over haar paarden zodat zelfs een indrukwekkende entree over de rode loper mogelijk is! Ook al eens gedacht aan het laten toezingen van een bruidspaar op een prachtige trouwlocatie?

Wij beschikken over verschillende openingsacts maar bedenken en produceren ook openingsshows op maat.

Zingend te Paard boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 14 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Zingend te Paard te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Zingend te Paard wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Zingend te Paard viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Zingend te Paard online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Zingend te Paard boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Zingend te Paard kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Zingend te Paard boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!