Adje boeken?

Adje-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Adje boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Adje

Hard werken, lef en volharding. Dat is het verhaal van Vossig, het debuutalbum van Adje. Op het album wordt hij bijgestaan door de succesvolle hit-producer Reverse met wie hij twee jaar  werkte aan een unieke  nieuwe  sound.  Op  Vossig  werkt  Adje  samen  met  onder  meer Beenie man, Hef & Crooks, Akwasi, Jayh, Big2 (The Opposites), Mocro Maniac, Willie Wartaal en  Faberyayo  (De  Jeugd  van  Tegenwoordig).  Het  artwork  van  het  album  is  een  waar kunstwerk, ontworpen door Mike Frederiqo.

Who  the  Fuck  is  Ado’nis

Een debuutalbum dus, maar Adje is geen rookie: mixtapes, clubbangers als ‘FockWachten’, ‘Hele Meneer’ en featurings op tracks van The Partysquad en The Opposites gingen er aan vooraf. In  2008  bracht  hij  zijn  eerste  mixtape  uit:  Who  the  Fuck  is  Ado’nis.  Het  was  meteen een groot succes. In dat zelfde jaar bracht hij zijn mixtape Boyz in de Hood uit samen met zijn halfbroers Hef en Crooks. Met producer Reverse en goede vriend en collega Jayh maakte hij in  2010 de  mixtape  Slordig  en  een  jaar  later  bracht  hij  een  trilogie  uit  “De  Ikkeben  serie” waarop  hij  voornamelijk  oldskool  hiphop  instrumentals  vulde  met  de  gekste  freestyles.  In 2012 volgde de EP ‘Dingems’ wederom met Reverse op de beat. Deze diende als voorbode op de plaat Vossig die 25 oktober 2013 het licht zag.

Debuut als regisseur

De video ‘Nikszeggings’ afkomstig van het debuutalbum is geregisseerd door Julmar Simons, inderdaad Adje zelf. Hiermee maakt hij dus eveneens zijn debuut als regisseur. Muziek, spotlights, pleasen en snel money pakken. Toen Adje nog alleen luisterde naar de naam Julmar Simons (1982) leefde hij vooral van deze ingrediënten. Vijf jaar was ie toen hij alle  buren naar  z’n  huiskamer in de Bijlmer lokte om een kaartje te kopen voor het spektakel “Julmar danst Michael Jackson”.

Alfred Joducus Kwak

Op z’n rechter onderarm staat nu Alfred Joducus Kwak getatoeëerd. Met Compton petje op (N.W.A, Eazy E, Dr. Dre, Snoop Dogg etc.), Michael Jackson jacket, 2Pac T-­ shirt en Duck Hunt spelend op de Nintendo.  Adje  is  daarmee  te  vergelijken. Adje was namelijk die Alfred. Onschuldig en zijn best  doen voor iedereen. Maar toen kwamen Eazy-­E en de rest in zijn leven.Hiphop en de straat was al snel alles voor Adje. Het enige wat school nog meegaf was z’n eerste  artiestennaam.  Een  leraar  noemde  hem  een  keer  ‘Adonis’  toen  hij  weer  een meisje aan het afleiden was in de les.

Boekingen Adje

Tijdens  de  ‘Slordig’  mixtape  transformeert  Ado’nis  naar  Adje.  Julmar wil niet alleen maar opschep rap en dure spullen. Hij ziet en voelt de negatieve kanten van het straatleven en wil het ook daar over hebben. Adje is volwassen, heeft een scherpe blik en is ‘the guy next door’die het ook allemaal niet weet. Iedereen… Ook jij kan Adje zijn.

Kom in de stemming

Adje boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
798 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Adje te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Adje wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Adje viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Adje online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Adje boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Adje kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Adje boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!