Yes-R boeken?

Yes-R-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

icon-notice

Opmerking

Incl. DJ / MC

Yes-R boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Yes-R

U kunt Yes-R boeken voor niets minder dan een stoere act, die bovendien ook heel gevoelige liedjes ten gehore kan brengen. Yes-R heet eigenlijk Yesser Roshdy en werd geborden in 1986. Hij is rapper en acteur en is bovendien de neef van Ali-B. Al toen hij 13 jaar oud was besloot hij rapper te gaan worden, waarna hij een jaar later tweede werd in een talentenjacht. Hij had de smaak op het podium al direct te pakken, waardoor hij er niet meer weg te slaan was en u tegenwoordig Yes-R kunt inhuren voor een geslaagde avond. Hij probeerde het even in een groep, maar koos later toch voor een solomove.

Publieksprijs voor Yes-R

Yes-R sleepte in 2004 de publieksprijs voor meest toonaangevend talent binnen, bij de Grote prijs van Nederland. Sindsdien kunt u Yes-R boeken om zijn verschillende singles, waarvoor hij samenwerkte met Baas B die we kennen van Lange Frans. Vervolgens bracht hij met zijn neef Ali-B het nummer ‘Leipe Mocro Flavour’ uit, waardoor hij landelijk bekend werd. U kunt Yes-R boeken om de hits van toen, maar het is minstens zo leuk om met hem mee door zijn ontwikkeling te reizen.

Albums en singels

Vervolgens heeft Yes-R in 2007 het album ‘Zakenman’ uitgebracht en scoorde hij de hits ‘Groupie Love’ en ‘Hey Schatje’. Ook zijn singles ‘Uit Elkaar’ en ‘Vecht Mee’ werden hits. Aan dit laatste nummer werkte ook Chantal Janzen mee, wat aangeeft dat Yes-R goed ligt binnen het algemene landschap der BN’ers. Verder kwamen de opbrengsten van die single ten goede aan de stichting Fight Cancer. Ook heeft Yes-R een rol gespeeld in de film ‘Sunshine Barry en de discowormen’, een animatiefilm waarin hij een van de stemmen deed.

Boekingen Yes-R

Yes-R wist daarna onder andere een TMF Pure Award in de wacht te slepen en werkte samen met onder andere Ali-B en Lange Frans. Verder leverde hij een bijdrage aan singles voor Negativ, Nino en Deazy, waarmee hij liet zien van verschillende markten thuis te zijn. U kunt Yes-R inhuren voor de hits die hij destijds maakte, of de meer recente muziek die wat rustiger en gevoeliger van aard is.

Film en soundtrack

De meest recente projecten van Yes-R zijn de film Gangsterboys en daarnaast de soundtrack die hij hiervoor maakte, samen met Darryl, Sjaak en Soesi B. U kunt Yes-R boeken voor een avond vol verschillende muziek van het pure rappen tot de zang die hij uitstekend onder de knie heeft.

Kom in de stemming

Yes-R boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Yes-R te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Yes-R wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Yes-R viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Yes-R online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Yes-R boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Yes-R kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Yes-R boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!